Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 37. epizoda: VERINA majka je UBILA Tadiju! Evo i zbog čega…

U utorak, 24. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-37-epizoda-Tadija-Jelica

Tajne vinove loze 2. sezona 37. epizoda: Vera saznaje da je Mane njen ujak, odnosno da je rođeni brat njene majke Milice, koja se, zapravo, zvala Jelica, a da joj je otac Nikola Bovan. Osim toga, Vera saznaje bolnu istinu o svojim roditeljima, zbog čega su morali da promene imena i da se kriju od sveta.

Nakon što je osmislio šušku za Tadiju Tomovića, koja je njegovu vinariju vratila iz mrtvih, Nikola Bovan ga je zamolio da pronađe posao za njegovu ženu Jelicu. Budući da je završila biologiju i da nije mogla da pronađe posao, Tadija se sažalio i zaposlio je kao služavku u svojoj kući, da pomaže njegovoj ženi.

Mada je važio za domaćina i uglednog čoveka, Tadija je bio prikriveni silovatelj. Mnoge žene je obeščastio, uključujući i Kostinu majku, koja je tokom silovanja zatrudnela. Tako se nabacivao i Jelici, Verinoj majci. U početku joj je “slao” bezobrazne poglede, a onda je u prolazu znao da je dodiruje bez njenog odobrenja.

Na dan kada je Kosta posetio Tadiju, on i Jelica su bili sami u kući. Međutim, on je mladića izvređao i oterao sa imanja, a zatim se ostrvio na Jelicu.

U tom trenutku, ona je peglala i molila ga je da se urazumi i da je ostavi na miru, te da ona nikome neće reći. Ali, Tadija je navaljivao. Bio je na korak da je siluje, kada je Jelica dohvatila peglu i ubila ga. Potom je pozvala brata Maneta, koji je zbog velike ljubavi prema sestri prikrio zločin.

Mane upozorava Veru da ne govori nikome ono što joj je ispričao, osim ako nema neku osobu od poverenja. Ona mu obećava da neće, a zatim odlučuje da naprasno ostavi Vuka i vrati se u Negotin…

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement