Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 38. epizoda: FINALE! Vuk preti Manetu, ali on vadi pištolj… Neko će biti ubijen

U sredu, 18. maja, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-38-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 38. epizoda: Tomovići na novootvorenom salašu priređuju proslavu povodom promocije novog vina. Na zabavi prisustvuju mnoge zvanice, koje zabavljaju tamburaši na čelu sa Zvonkom Bogdanom.

Na proslavi nema Vere. A onda, iznenada, Vuk dobija poziv da je stigla i da se nalazi na parkingu ispred salaša. Došla je kako bi mu konačno rekla istinu. Vreme je da se njih dvoje, posle svega što je Vera saznala, pogledaju u oči…

Kosta se nalazi sa Danicom, koja pokušava da mu napravi sačekušu kako bi ga ubili njegovi neprijatelji. On pred njom na sto vadi pištolj i pita je da li je svesna šta je to.

Vuk se sastaje sa Manetom Krstićem. Preti mu da će otići u policiju da im kaže kako je lažirao smrt njegovog dete Tadije Tomovića. Povući će sve veze i goniće ga dokle god bude mogao. Mane vadi pištolj i uperava ga Vuku u glavu.

Vozeći auto, Kosta biva zaustavljen nasred ulice od strane nepoznatog muškarca u crnom. I dok mu on prilazi, Kosta priprema pištolj. Ko će koga ubiti?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement