Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 38. epizoda: Hoće li porodična tajna RAZDVOJITI Vuka i Veru?

U sredu, 25. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-38-epizoda-Vuk-Vera

Tajne vinove loze 2. sezona 38. epizoda: Uznemirena, Vera se vratila u Negotin. Odmah se videla sa Mirteom, kojoj je ispričala sve što je saznala od Maneta, za koga se ispostavilo da je njen rođeni ujak. Mirtea joj govori da se setila ko je Mane čim je videla njegovu sliku u njenoj kući, koju je prvi put zapazila kod Verine majke onog dana kada su pobegli. Posle svega, Vera donosi odluku da zauvek raskine sa Vukom.

Međutim, Vuk se ne miri sa njenom odlukom. Dolazi u Negotin, pokušava da je privoli da budu zajedno. Ali, Vera je neumoljiva. Pod izgovorom kako je Vuk srećan na severu, kada je sa svojima u svojoj kući i vinariji, ona mu govori da je sa njima definitivno gotovo.

Srećni i zaljubljeni, Jelena i Simonović odlaze na putovanje. Ivan se skrasio pored nove devojke, a Anja odlučuje da pruži šansu njegovom drugu Davidu.

Kosta je prozreo Daničine zle namere. Na ulazu u restoran onesposobio je čoveka koga je namestila da ga likvidiraju, što joj je jasno stavio do znanja, a zatim joj je naredio da mu se zauvek izgubi iz vida.

Tea se vraća u Srbiju. Ona i Kosta razmišljaju o odmoru, ali i o deci. Kosta je odlučio da svojih 40 odsto kompanije prepiše Tomovićima, čime cela vinarija Tadije ponovo dolazi u ruke porodice.

Posle nekoliko meseci, na promociji novog vina vinarije Tomović, koje su napravili Zoran i Anja, Vuk drži govor i zahvaljuju se bratu i ćerki na odlično obavljenom poslu.

Mada je odlučila da ne želi da bude sa Vukom, Vera se, ipak, predomislila. Ona stiže na promociju, ali je Ruža, maltene, otera, kako joj ne bi ponovo povredila brata. Tokom promocije, Vuk izlazi ispred salaša, gde zatatiče Veru, ali ona govori Mirtei kako nije uspeva ništa da mu kaže i da je među njima definitivno kraj.

Govori joj da će prespavati u hotelu, pa da će se sutra vratiti u Negotin. Međutim, usred noći Vuk se pojavljuje na vratima njene hotelske sobe. Vidno zaljubljeni, sa suzama u očima, oni se osmehuju jedno drugom… Hoće li se pomiriti ili će ih porodične tajne zauvek rastaviti?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement