Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 3. SEZONA: Žuti je izašao iz zatvora! Kosta i on kreću na Vuka?

Evo šta nam donose nove epizode hit serije

Published

on

Tajne-vinove-loze-Zuti-Kosta

Druga sezona melodrame “Tajne vinove loze” završena je sinoć na kanalu Superstar. Gledaoci koji seriju prate na Radio-televiziji Srbije, na rasplet ljubavnih jada Vere i Vuka i dugo skrivanih porodičnih tajni moraće da sačekaju do sledeće srede. Tako da oni, koji nisu odgledali kraj, neka se zaustave ovde sa čitanjem teksta, jer će u nastavku biti reči o onome što se dogodilo u poslednjoj epizodi.

Uprkos lošoj reputaciji i ožiljcima iz prošlosti, Kosta se na kraju pokazao kao pozitivan lik. Mada je bio jedan od glavnih osumnjičenih za ubistvo Tadije Tomovića, biološkog oca koji nije želeo da ga prizna, ispostavilo se da mu je namera bila da bude prihvaćen od svoje porodice. To ga je i motivisalo da od Danice “otkupi” 40 odsto vinare, a zatim da ih raspodeli na jednake delove članovima svoje familije. Na taj način, vinarija Tomović ponovo je došla pod okrilje porodice.

Međutim, u poslednjoj epizodi druge sezone videli smo da mu se na putu isprečio, ni manje ni više nego Žuti. Reč je o lokalnom kriminalcu, desnoj ruci pokojnog Radula, koga je Vuk smestio iza rešetaka, uz pomoć svog tasta. Pre nego što završio u zatvoru, Žuti se zakleo da će se osvetiti Vuku, kao i Radulu kome je presudio njegov mali sin. Ubio ga je na placu, na kojem su Ruža i Lina podigli salaš.

Žuti je sada izašao iz zatvora i želi da razgovara sa Kostom. Budući da su obijica bili Radulovi ljudi, Kosta ga je primio u auto. Postavlja se pitanje šta Žuti želi od Koste i da li je Kosta uopšte dobar kao što se predstavlja. Da li je sve bila samo maska? Žuti je sigurno željan osvete, a na Kosti je da se u nastavku serije izjasni na čijoj je strani.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement