Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE: Na ovih 10 PITANJA moraće da odgovori 3. SEZONA! Vuk će OSTAVITI Veru?

Otkrivamo sve što treba da znate o nastavku popularne sapunice

Published

on

Tajne-vinove-loze-3-sezona

Druga sezona serije “Tajne vinove loze” je završena. Za razliku od “vatrenog” finala prethodnog ciklusa, koje je gledaoce ostavilo u čudu i sa bezbroj otvorenih pitanja, poslednja epizoda 2. sezone bila je poprilično mlaka. Nije bilo velike euforije, ali postoji nekoliko nerazjašnjenih situacija koje nagoveštavaju da će biti treće sezone. U nastavku teksta donosimo vam 10 pitanja na koje bi trebalo nove epizode da nam daju odgovore.

1. Da li će Vera i Vuk biti zajedno i kako će on reagovati kada sazna da mu je njena majka ubila dedu?

Porodične tajne uspele su da razdvoje Veru i Vuka. Nakon što je Vera saznala da joj je Mane Krstić ujak i da je prikrivao zločin njene majke Jelice, koja je ubila Vukovog dedu Tadiju Tomovića, Vera je odlučila da raskine sa Vukom. Umesto istine, servirala mu je izgovor kako on ne može bez “severa” i vinarije Tomović, te da ona to razume i da ga pušta, jer je njen život u Negotinu.

U poslednjoj epizodi druge sezone, videli smo da se Vera predomislila i da je poželela da ponovo bude sa Vukom. Na nagovor Mirtee, odlučila je da mu prećuti sve ono što je saznala. Međutim, porodične tajne su bile jače od njene želje da bude ponovo sa njim. Na kraju se on, ipak, pojavio na vratima njene hotelske sobe. Oboje sa suzama u očima i sa osmehom na licu što vide jedno drugo. Ali, poslednja scena mogla bi da bude varka, jer još ne znamo kako će Vuk reagovati kada bude saznao da mu je Verina majka ubila dedu i da je Mane Krstić njen ujak.

Znamo da je Vuk zaštitnički nastrojen prema svojoj porodici i jako sumnjičav, te da nije prihvatio Kostu. Pitanje je kako će doživeti informaciju da je Jelica Bovan ubila Tadiju Tomovića, a zatim pobegla. Osim toga, videli smo koliko je besan na Maneta Krstića i da je spreman da ga prijavi policiji zbog prikrivanja zločina. Postavlja se pitanje da li će, posle svega, Vuk biti spreman da bude sa Verom.

2. Kako je Žuti izašao iz zatvora i šta želi od Koste?

Tajne-vinove-loze-Zuti-Kosta

Od trenutka kada je Žuti uhapšen prošlo je svega nekoliko meseci u radnji serije “Tajne vinove loze”, a znamo da je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Njegov izlazak iz zatvora mogao bi da se objasni tako što je iz njega pobegao ili ga je neko oslobodio.

Žutog je u zatvor strpao Vuk, uz pomoć Radula. On se osvetio svom šefu, tako što ga je njegov mali sin ubio, a sada je, verovatno, na redu Vuk. Šta li je Žuti smislio i zbog čega želi da priča sa Kostom? Ako je Kosta na strani svoje porodice, kao što kaže, zbog čega je pristao da razgovara sa njihovim neprijateljem?

3. Hoće li Ivan i Tea biti zajedno?

Ivan se napokon skrasio. Upisao je fakultet, snimio svoj prvi spot, sredio odnos sa ocem, a ono što je najvažnije – pronašao je devojku, sa kojom je konačno srećan. Da li je zaista tako? Nakon što se Tea vratila iz Nemačke, sva je prilika da će stare strasti između njih ponovo biti podgrejane.

4. Da li će Nemanja priznati sebi da je gej i “smuvati se” sa Maksom?

Tajne vinove loze gay

Nakon skandala, kada je Andrijana objavila na “Fejsbuku” da je doktor seksualno zlostavljao Nemanju, Verin sin se još više uznemirio. Marko je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i pomogne mlađem bratu, tako što mu je našao devojku. Reč je o Andrijaninoj drugarici, koja je bacila oko na njega. Ono što Marko ne zna jeste da je upravo ova devojka pomogla Nemanji da reši sumnje u vezi sa tim ko je i šta oseća prema Maksu.

U poslednoj epizodi druge sezone, vidimo Nemanju na krevetu, dok mu devojka spava na suprotnoj strani, kako konačno odgovara Maksu, koji mu je poslao bezbroj poruka. Izvinjava mu se nije dugo javljao i govori mu da je imao loš period.

Da li je ovo Nemanja konačno sebi priznao da je gej i hoćemo li u nastavku serije zaista gledati prvu gej romanu – ostaje da se vidi.

5. Zbog čega je Marko naglo promenio ponašanje i odlučio da ostane u vezi sa Andrijanom?

Od uzornog sina Vere Smiljanić, kakvog smo ga upoznali na početku, Marko se mnogo promenio. U kratkom vremenskom periodu doživeo je dosta šokova. Saznao je da čovek koji ga je odgajio nije njegov otac, nego je Vuk. Prošao je pakao da bi zaštitio svoju majku od Pauna. Na kraju je imao i problema sa zakonom, nakon što je saznao da mu je drug Stefan natovario krijumčare droge na vrat.

A tu je i Andrijana, devojka predsednika opštine, koja mu je zadavala silne glavobolje. Međutim, Marko je odlučio da ostane sa njom, uprkos svemu, a onda je ucenio njenog oca da ga postavi na mesto svog savetnika, kako ne bi “propevao”. Postao je proračunat i veoma smeo, tako da bismo mogli da očekujemo u nastavku serije da će igrati na tankoj liniji noža.

6. Da li će Nemanja odgovarati zbog ubistva Pauna?

Nemanja jeste ubio kriminalca Pauna, koji je njegovoj majci od života pravio pakao. Ali, ubistvo je ubistvo i za to bi trebalo da odgovara. Sve i da policija ne može da mu uđe u trag, svakako nije u redu da Nemanja prođe nekažnjeno i da život nastavi bez ikakvih posledica.

7. Hoće li se Jović vratiti u igru?

Danici nije pošlo za rukom da likvidira Kostu i na taj način vrati sebe i svog bivšeg supruga Dušana Jovića u igru. Međutim, Jovića ćemo gledati u nastavku serije, budući da je glumac Branislav Jerković otkrio da se vraća u stalnu postavu. Ostaje da se vidi šta su scenaristi smislili za ovog vuka koji je dlaku, možda, promenio, ali ćud…

8. Da li će inspektor Molnar uspeti da sačuva tajne Tomovića?

Tajne-vinove-loze-35-epizoda-Lina

Inspektor Molnar je odlučio da zataška Šandorovo ubistvo i da ne pokrene istragu protiv Line Tomović. Smatrao je da ubistvo silovatelja ne treba da bude rasvetljeno. Međutim, njegove kolege, koje su sa njim radile na slučaju, mogle bi da propevaju. Pitanje je koliko dugo će Molnar moći da ćuti, jer istragu ne zatvaraju inspektori, nego šef policije.

9. Zbog čega Kosta laže da ga je odgajio Radule?

Kada se pojavio u životu Tomovića, Kosta je rekao kako život duguje Radulu. On ga je odgajio i od njega napravio čoveka, nakon što ga je odbacio otac Tadija. Međutim, jasno je da Kosta ne govori istinu. Nakon što je angažovao ljude da istraže njegov život, Vuk je saznao da Kosta nije bio ni u kakvoj vezi sa Radulom. Štaviše, njegov pokojni tast nije ni znao za Kostu. Zašto onda Kosta insistira na tome da je Radule bio njegov drugi otac?

10. Da li je Lina pobedila svoje strahove?

Lina je, možda, izbegla zatvor, ali da li je uspela da umiri savest? Iako je želela da se preda policiji, videvši u tome spas za svoj razum, Molnar je odlučio da je spase. Neće je krivično goniti. Međutim, postavlja se pitanje kako je moguće da je Lina tako brzo umirila svoju savest i da li je?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement