Connect with us

Domaće serije

Tajne vinove loze 3. sezona: Nemanja PRIZNAJE da je GEJ? Maks i on će biti zajedno?

Gej romansa na vidiku

Published

on

Druga sezona sapunice “Tajne vinove loze” donela nam je prvu romantičnu gej priču na domaće TV nebo. Reč je o mlađem sinu glavne junakinje Vere Smiljanić (Sloboda Mićalović), Nemanji (Dragan Petrović) i Maksu (Ognjen Malušić), odnosno sinu Verine prijateljice Sneže (Bojana Stefanović). Dvojica mladića su se zbližila kada je Sneža posle mnogo godina sa Maksom došla iz Amerike u posetu Veri, prijateljici sa kojom je odrasla u domu.

Budući da je Maks rođen na zapadu i da lakše pokazuje svoja osećanja, napravio je prvi korak ka Nemanji. Uhvatio ga je za ruke i poželeo je da ga poljubi na rastanku, ali ih je Nemanjin doktor prekinuo. Verin sin, koji je od početka serije odavao utisak povučenog mladića, bio je iznenađen Maksovim gestom. Međutim, unutrašnja borba, koju je vodio po Maksovom odlasku, jasno je pokazala da i on oseća isto prema njemu. Ipak, odlučio je da se povuče i da ne odgovara Maksu na poruke, što je ovog rastužilo.

Nakon skandala, kada je Andrijana objavila na “Fejsbuku” da je doktor seksualno zlostavljao Nemanju, Verin sin se još više uznemirio. Marko je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i pomogne mlađem bratu, tako što mu je našao devojku. Reč je o Andrijaninoj drugarici, koja je bacila oko na njega. Ono što Marko ne zna jeste da je upravo ova devojka pomogla Nemanji da reši sumnje u vezi sa tim ko je i šta oseća prema Maksu.

U poslednoj epizodi druge sezone, vidimo Nemanju na krevetu, dok mu devojka spava na suprotnoj strani, kako konačno odgovara Maksu, koji mu je poslao bezbroj poruka. Izvinjava mu se nije dugo javljao i govori mu da je imao loš period.

Tajne vinove loze Nemanja

„Tajne vinove loze“: Nemanja

Da li je ovo Nemanja konačno sebi priznao da je gej i hoćemo li u nastavku serije zaista gledati prvu gej romanu – ostaje da se vidi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement