Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: „Igra sudbine“ odlazi na PAUZU! A evo KADA gledamo OSTATAK epizoda TREĆE SEZONE!

Vreme je za letnji odmor!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine trenutno odbrojava sitno do velikog jubileja. U sredu 25. maja na TV Prva u terminu na koji smo već svi navikli, od 20.00 emitovaće se 500. epizoda popularne serije koja duže od dve godine ne gubi na gledanosti. Garancija da će nove epizode nastaviti ovim tempom jeste i činjenica da će od pomenute epizode deo serije postati i legendarna Mira Banjac, što će seriji doneti dodatni GAS.

Kako su nam objasnili iz produkcije, junakinja Mire Banjac stiže pravo iz Amerike da zavede red u haotičnoj situaciji koja je zadesila porodice glavnih junaka serije, a osim discipline donosi i mnogo smeha.

A kako epizode prolaze, među gledaocima je sve češće pitanje – koja je sudbina serije, i do kada ćemo gledati muke i avanture Ade Kanački.

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal Nikola Burovac otkrio je koji su planovi kada je reč o emitovanju serije i novim sezonama.

– Žarko je maštovit i nepredvidiv. Niko ne zna gde će to odvesti naše junake, i to je ono što daje čar ovoj seriji. Obaramo rekorde iznova to je

sigurno – istakao je Burovac, otkrivši tom prilikom da ćemo nove epizode serije „Igra sudbine“ gledati do jula, kada serija odlazi na letnju pauzu, pa će se ostatak epizoda treće sezone emitovati od septembra.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement