Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Još jedna ZVEZDA serije KOLO SREĆE u telenoveli MALA SUPRUGA! Evo o KOME JE REČ!

Mladog glumca gledali smo i u serijama „Moja generacija Z“, „Istine i laži“, „Urgentni centar“…

Published

on

Mala supruga serija

Mala supruga nova je serija produkcijske kuće „Inovative“ koja od treće sezone potpisuje i hit „Igra sudbine„. Nova telenovela koja će se emitovati od jula na TV Prva donosi nam klasičnu priču o ljubavnom trouglu, u originalu Mir Jam smeštenu u epohu, ali u adaptaciji, ipak, ispričanu u sasvremeno doba.

U središtu ovog romana je naivna i prostodušna mlada žena sa sela, mirazdžijka neiskvarenog srca. Njeni problemi i zaplet ove povesti počinju udajom za lekara iz grada koji u brak ulazi iz računa, ne prekidajući vezu sa dugogodišnjom ljubavnicom.

Preokret nastaje zaljubljivanjem muža u ženu, bolesnom ljubomorom ljubavnice i trijumfom snažne i poštene ljubavi male supruge, koja se izdiže iznad svog okruženja, dokazujući da je sve samo ne – seljančica.

Scenaristkinja Aleksandra Kostadinović pobrinula se za to da se odnosi i biografije likova očuvaju i verno prenesu u moderno doba. U planu je stotinu epizoda.

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal, producent Nikola Burovac otkrio je da serija počinje da se emituje u julu na TV Prva, a u glumačkoj postavi će se naći mnoga poznata imena iz popularnih domaćih serija.

Osim Srne Đenadić, koja u seriji „Kolo sreće“ tumači lik Jelisavete, seriji „Mala supruga“ pridružiće se još jedna zvezda iste telenovele, a reč je o mladom glumcu Nikoli Malbaši, koji u seriji o mukama Mare Raketić tumači rolu Đorđa.

Nikola Malbaša Kolo sreće

Mladog glumca gledali smo i u serijama „Moja generacija Z“, „Istine i laži“, „Urgentni centar“…

– Pored Srne tu su i Nikola Malbaša, Milica Burazer, Anika Grujić, Tamara Radovanović. Izuzetna je glumačka postava, a biće i iznenađenja – istakao je Burovac, dodajući da su se za ovu seriju odlučili zbog popularnosti telenovela kao žanra, ali i uspeha ranijih TV adaptacija romana Mir Jam.

– Želeli smo da uradimo nešto drugačije, da ono sto je napisano u epohi smestimo u sadašnje vreme. Znamo da naši ljudi vole Mir Jam i da su godinama unazad rađene serije po motivima njenih romana.  Ovaj roman je poseban, krase ga snažni emotivni dijalozi, i pre svega jedna melodramska priča o ljubavnom trouglu, između muža, žene i njegove ljubavnice .

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement