Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 500. epizoda: Sofija je PRESREĆNA! Matija se VRAĆA KUĆI! A evo i KADA!

Sledi li posle lepih vesti ŠOK?

Published

on

Igra sudbine 500. epizoda (1)

Igra sudbine 500. epizoda koja se emituje u sredu 25. maja od 20.00 na TV Prva donosi najveće iznenađenje od početka emitovanja treće sezone serije. Na vrata vile Kanački ušetala je niko drugi do – Madam Deni! A o kome je reč, saznaćemo već u sredu 25. maja u jubilarnoj epizodi popularne telenovele.

Pre nego što se susretnemo sa Mirom Banjac u roli misteriozne gošće, otkrićemo neke druge pikanterije koje se spremaju u narednoj epizodi.

Sofijini snovi se OSTVARUJU! Matija se vraća u seriju. U telefonskom razgovoru Matija poručuje Sofiji da nema potrebe da dolazi za London, jer se on vraća njoj. Hoće li se Sofija i Matija konačno ponovo susresti ili je „Igra sudbine“ za njih pripremila nova iskušenja?

A zatim – Časlav. Upravo on je osvanuo na vratima Kanačkih i sve ih ostavio u šoku. Ada Kanački, međutim, za njega ima jasnu poruku – više nikome neće dozvoliti da joj ugrozi porodicu, a ni zdravlje i sreću njenog sina.

Za to vreme Nikšina sekretarica Adine saradnike upozorava na još jednu veliku opasnost – Nikša je pozvao Časlava da mu ispriča sve što se događa u Americi kako bi Adi Kanački mogao da pošalje bombu.

I za kraj u kuću Kanačkih stiže misteriozna madam! O kome li je reč?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement