Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi UŽAS! U Vilu Kanački neko će PODMETNUTI BOMBU! Evo i KO! Hoće li Ada PREŽIVETI?

Sprema se veliko zlo!

Published

on

Igra sudbine 500. epizoda (2)

Igra sudbine polako, ali sigurno sa novim epizodama gledaoce i fanove vodi u novu opasnu krivinu ne dižući nogu sa gasa. Prvih 500 epizoda proletelo nam je kao dlanom o dlan. A šta nas očekuje u nastavku? Kako smo saznali – BOMBA!

Naime, kao što smo videli, Časlav se vratio. Iznenađenja na licima Kanačkih nije manjkalo. Iako još nikome nije jasno koje su mu namere, Ada mu odmah stavlja do znanja da mu više nikada neće dozvoliti da se približi Luki. Možda ona zna da je Časlav Nikšin čovek, ali ne zna da se iz Amerike vratio da bi doneo nove informacije o ćerki i u kuću Kanačkih postavio bombu.

I to po Nikšinom nalogu!

Matija se polako oporavlja i moli Sofiju preko telefona da se čuva.

Izgleda da je Nikša napravio grešku i tako se otkrio policiji. Inspektor Cole odlučuje da završi sa Nikšom i konačno ga uhapsi.

U vilu Kanačkih stiže jedna nepoznata žena…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement