Connect with us

Domaće serije

DUG MORU Otkrivamo SVE o TREĆOJ SEZONI! Evo KOJA velika zvezda se pojavljuje u NOVIM EPIZODAMA

Hoće li se klupko tajni konačno razmotati?

Published

on

Dug moru 3

DUG MORU Otkrivamo SVE o TREĆOJ SEZONI! Evo KOJA velika zvezda se pojavljuje u NOVIM EPIZODAMA

U prelepoj Boki Kotorskoj, u koprodukciji Telekoma Srbije i Monte Royal pictures produkcije, nastavljeno je snimanje mistične drame “Dug moru”, koju kao producent potpisuje Bojana Maljević, a rediteljska palica u trećoj sezoni pripala je Leonu Lučevu. Treći serijal gledaoce vraća u autentične bokokotorske pejzaže, koji, kako otkriva tim serije ovoga puta postaju za nijansu mračniji, ali i topliji.

Likovi, za koje se publika vezala od 2018. godine, deo su i  novih sudbinski isprepletanih priča sažetih u 16 epizoda trećeg ciklusa koje nas vode kroz različite epohe. Međutim, starim znancima u novim epizodama pridružuju se novi likovi koje će dočarati Jelisaveta Seka Sablić, Dubravka Drakić i mnogi drugi.

U trećoj sezoni, kako je rekao jedan od glavnih glumaca Dragan Mićanović, sledi velika borba sa onostranim.

Prema njegovim rečima u novim epizodama otvara se Pandorina kutija. Borba se, kako on objašnjava, seli u neko drugo vreme i prostor, a njegov lik u novoj sezoni preuzima ulogu supružnika i oca kao nikada do sad.

Dragan Mićanović objašnjava da je Periša bežao od sebe. Problemi su ga toliko ophrvali, i sve vreme vidimo njegove pokušaje da se izmigolji od stvari koje su ga u prošlosti zadesile. Pokušava da uradi najbolje, ne znajući da se ukopava sve dublje.

– Ideja serije je takva da pokazuje da ne možemo rešavati probleme tako što ćemo ih zatrpavati drugim – poručio je Mićanović.

Jednu od najvažnijih uloga u seriji igra i Vesna Trivalić koja je maestralno dočarala lik Anđe.

Prema njenim rečima u novoj sezoni biće mnogo iznenađenja za gledaoce, ali je sve rađeno kockicu po kockicu. Ono što se dešava s Anđom sada, kao i sa svim likovima, priča je oko dugova, krivica, tajni.

– Sada to ide u kamen, počeće da se otvaraju neke stvari – poručuje Vesna Trivalić, ističući da je za nju posebna atmosfera ove serije najlepša uspomena koju nosi posle svake sezone.

Serija u kojoj mistični elementi imaju uporište u realnosti, ovog puta, prema rečima Bojane Maljević, donosi i nove dimenzije. Jedna od tema treće sezone vezana je, kako ona objašnjava, za porodične odnose.

Nastavak se snima po scenariju Marijane Čulić Vićentić, a režiju novih epizoda potpisuju Leon Lučev i Milica Filipovski. Glavne uloge i dalje igraju Ana Lečić, Vule Marković i Dragan Mićanović, a veliko pojačanje serije je Seka Sablić.

Uspešna saradnja Monte Royal Picturesa s Telekomom Srbije je nastavljena, a nove epizode će se prikazivati na Superstar kanalu, najverovatnije na proleće.

– Druga sezona se završava sa tri smrti, pa smo i krenuli od toga da li nas one obavezuju. „Dug moru“ nije kriminalistička serija, već krimi-elementi postoje u funkciji drame. Nismo sada hteli da idemo u tom pravcu, zato smo rešili da se pričom pozabavi istraživački novinar koji je s naših prostora i ima dovoljno lične motivacije da traga, ali i da se identifikuje sa saznanjima i istinama. Imaćemo i flešbekove, zaista ćemo ovog puta otići u epohu – Drugi svetski rat i devedesete. Započeli smo priču o blagu i zlatu, koja će se sada razrešiti – otkrila je Bojana Maljević, za koju je nepoznanica kako će se završiti priča jer se još piše poslednjih šest epizoda.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom/IMDb

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement