Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KADA počinje ČETVRTA sezona serije IGRA SUDBINE! I koliko EPIZODA će imati!

Uzbuđenjima nema kraja!

Published

on

Igra sudbine 4. sezona

Igra sudbine sve nas je iznenadila informacijom da posle velikog finala treće sezone sledi – četvrta. Dogodovštinama u životima Kanačkih, njihovih prijatelja, a posebno neprijatelja – nije kraj! Stižu nove epizode, a evo i KADA.

Prema prvobitnom planu, treća sezona serije „Igra sudbine“ trebalo je da se emituje do 22. septembra. I takav plan bio je do pre nekih nedelju dana. Međutim, tokom poslednje nedelje usledila je jedna velika promena. Kao finalni datum treće sezone više se ne pominje ovaj već mesecima poznat datum, već novi – 8. jul.

Kako smo ranije saznali prvobitni plan bio je da se treća sezona sa letnjom pauzom koja bi usledila početkom jula. Ostatak od predviđenih stotinak epizoda, u tom slučaju gledali bismo na jesen. Međutim, uz najavu da je TV Prva poželela još 1000 epizoda serije koja već dve i po godine ne gubi na gledanosti, Žarko Jokanović nam je dan emitovanja jubilarne 500. epizode otkrio da treća sezona neće trajati koliko je ranije predviđeno.

Očigledno će treća sezona biti podeljena u dva dela. Prvi deo će se emitovati do 8. jula, i to će biti i finale trećeg ciklusa do kog ćemo, kako su to otkrili Milica i Žarko, videti još mnoga iznenađenja. Mira Banjac, poručuju oni – nije jedino.

Drugi deo serijala sada će biti nova četvrta sezona, a nju ćemo gledati od septembra.

Verujemo da će se na naredni ciklus i predviđeni broj epizoda koji je imala treća sezona nadovezati nove.

Žarko Jokanović je do sada napisao više od 14.500 strana scenarija, a kako je to i sam otkrio, sada više priča vodi njega nego on priču. U to da će nas on i „Igra sudbine“ zajedno povesti u neizvesnu budućnost – ne sumnjamo.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement