Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Adu Kanački uskoro gledamo u još dve NOVE SERIJE! Evo I KOJE!

Milica Milša snima još dve nove serije i jedan film

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine prošle nedelje proslavila je veliki jubilej – 500. epizodu koju je posebno krunisao dolazak Mire Banjac u seriju i upoznavanje publike sa njenom Madam Deni. U izjavi za medije Milica Milša istakla je da se raduje tome što će sa Mirom ponovo deliti kadar, kao i to što će joj ona u seriji biti tetka. Ovo kako glumica navodi nije prvi put da su njih dve delile kadar.

– Sa MIrom sam igrala i u Beloj lađi, i to je takođe bilo divno iskustvo. Ono što pamtim sa tog snimanja jeste jedna situacija kada smo snimali u zgradi Geozavoda, gde imate milion stepenica. I dok sam ja napravila jedva nekoliko koraka uz te stepenice, Mira je već trčala ka vrhu kao sportista – uz smeh je poručila MIlica Milša dodavši da se raduje novim epizodama serije.

Na pitanje novinara da li će je publika pamtiti po roli Ade Kanački, Milica je odgovorila da je sasvim sigurna u to, a poređenje sa Kasandrom prokomentarisala je sa simpatijama, iako je istakla da je telenovela koju je obožavala bila Esmeralda. Upravo zahvaljujući ovoj telenoveli ona i Žarko su se i zbližili.

Milicu Milšu, inače ćemo gledati i u serijama „Tunel“, „Mala supruga“, kao i u filmu „Zaliv“ čije se snimanje uskoro nastavlja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Izvor Film i TV

 

Advertisement