Connect with us

Domaće serije

KLAN ipak stiže na SUPERSTAR! A evo i KADA! Šok i Paša spremni da SEDNU NA TRON!

Evo KADA gledamo DRUGU SEZONU!

Published

on

Klan 2

Klan konačno stiže na naše male ekrane. I to od subote 4. juna, kada će na kanalu Superstar biti emitovana prva epizoda prve sezone, kao uvertira u nove epizode čije nas prikazivanje očekuje na jesen 2022. Repriza prve sezone emitovaće se narednih nedelja od 21.00 vikendom na kanalu Superstar.

Nastavak kriminalističke serije “Klan” donosi nam uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović). Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaj svoj novi poslovni model u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, namerni i slučajni jataci i članovi njihovih porodica.

Mada je drugi ciklus “Klana”, koji broji osam epizoda, najavljen za ovo proleće, iz “Telekoma Srbija” javljaju da je prikazivanje odloženo za jesen. Inače, u toku je snimanje i treće sezone, koja će, takođe, imati osam nastavaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić, Film i TV

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement