Connect with us

Domaće serije

Danica Ristovski otkriva: Evo KADA počinje snimanje ČETVRTE SEZONE serije IGRA SUDBINE!

Ona i Mira Banjac imaju jednu važnu zajedničku stvar!

Published

on

Igra sudbine Danica Ristovski

Igra sudbine ne staje. Trenutno na TV Prva u dobro znanom terminu od 20.00 pratimo epizode aktuelne treće sezone, koje će se emitovati negde do prve polovine jula, nakon čega će popularna telenovela otići na pauzu, a glumci koji su deo ove TV priče, nadamo se, i na zasluženi i preko potreban odmor.

Međutim, tu nije kraj. Septembar i jesen 2022. dočekaćemo uz premijerne epizode četvrte sezone koja bi na TV Prva trebalo da startuje od 12. septembra i da ima nekih 300 epizoda.

Pauzu tokom letnjih meseci ispuniće nam dupla epizoda serije „Mala supruga“ koja stiže iz iste produkcijske kuće koja potpisuje i „Igru sudbine“. Reč je o produkciji Innovative, a seriju ćemo gledati radnim danima – umesto „Kola sreće“ i „Igre sudbine“ svake večeri.

A koji su dalji planovi za „Igru sudbine“ otkrila je nedavno, gostujući na TV K1 kod Boška Jakovljevića u emisiji Kec na 11, niko drugi do čuvena – tetka Lila. Glumica Danica Ristovski tada je otkrila da snimanje novih epizoda počinje krajem avgusta, i da nas u nastavku očekuje prava luda vožnja od emocija, neočekivanih zapleta, ali i novih likova. Danica nije krila ni svoje oduševljenje dolaskom Mire Banjac u serije, istakavši tom prilikom da njih dve osim glumačkog poziva dele još jednu značajnu stvar.

– Sa Mirom smo proveli dva divna dana na snimanju. Mira je velika glumica. Pre „Igre sudbine“ nas dve smo sarađivale na jednoj maloj, ali upečatljivoj sceni u filmu Gorana Paskaljevića „Medeni mesec“, ali Mira je često snimala i za našu produkcijsku kuću Zillion film, tako da smo sa profesionalne strane odavno znali šta ona može da donese ovoj seriji. Međutim, ono što malo ljudi zna jeste i to da je Mira rođena 4. novembra, a ja 6. novembra, i to je nešto u čemu ja vidim karakterne sličnosti između nas dve – otkrila je glumica kojoj Mira Banjac u seriji igra tetku.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement