Connect with us

Domaće serije

Snežana Savić otkrila ŠTA STVARNO misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Donka ponovo šokira!

Published

on

Igra sudbine Snežana Savić

Snežana Savić otkriva da je rad održava u životu i da se iznova raduje novim ulogama koje željno iščekuje.

– Bez rada glumac ne živi, on vegetira. Bitno je samo da radimo, mi se radujemo kao mala deca kada imamo posla. Odbijala sam velike reditelje poput Darka Bajića koji je napravio čuda, velike uloge. Tako se zadesilo u tom trenutku. Čovek se ponese, ali se ne kajem. Uvek želim da radim i da sam u pokretu. Honorar nekada jeste bitan, ali nekada mi je potpuno nebitan. Kod umetnika je sve što je materijalno smešno, jer taj sav novac ode i potroši se. Mi suštinski nismo materijalisti, imamo neke više intelektualne ciljeve. Treba i živeti od nečega, ne možemo sad ni da kažemo “nama treba da radimo, da smo srećni, ispunjeni, zadovoljni i da nam je to lepo“. Prosto postoje nekad situacije kada je bitno zadovoljstvo, a ponekad i novac – kaže za “Blic” Snežana Savić.

U seriji “Igra sudbine“ ostvarila je zapaženu ulogu Donke De Saeli, a sada staje u odbranu serije koju pojedinci nazivaju “lakim štivom“.

– U hipreprodukciji ima i dobrog i lošeg, ali se sve to na kraju iskristališe. Publika daje glavni sud o svemu što se radi. I Sinišu Pavića su klasifikovali kao lakog pisca, a sada je on odjednom kultni autor. Ljudi će uvek komentarisati serije, a “Igra sudbine“ je svakako jedan od najgledanijih projekata. Ovo jeste sapunica, ali polako, ne možemo mi apriori reći za neki projekat da je “lak”. I sapunicu je teško pisati. Nije to nimalo lako što scenarista Žarko Jokanović radi. Između ostalog, ne znam odakle njemu toliko mašte. Žarko nije istrošen, može da mašta i pravi još mnogo priča. Ne bi sigurno “Igra sudbine“ bila najgledanija serija svih vremena – priča Snežana.

Ona otkriva da jedva čeka da se istoimenoj seriji pridruži i legendarna glumica Mira Banjac.

– Obožavam Miru Banjac i imam veliko poštovanje prema njoj. Ona je trenutno naša najveća živa glumica. Mira je prava čarobnica kako god da okrenete. Postoje glumci koji su čarobni na sceni, a nisu na filmu ili obrnuto. A ona je sve ukupno čarobna. Samo da je zdravlje posluži – smatra glumica.

Partner može da vas upropasti

Snežana priznaje da je dobijala ponude da igra monodrame, koje su po njenom mišljenju najteži glumački čin, ali i da su joj projekti nekada propadali jer partneri nisu znali da iznesu glumačku ulogu.

– Imam ponude da igram monodrame, a to je najteži glumački čin. Da biste igrali monodramu, morate da imate da imate glumačku snagu kako biste zadržali publiku toliko dugo da vas gleda na jedan pravi način. Suštinski gluma je kolektivni čin. Mi zavisimo jedni od drugih. Zavisim od kolege i partnera na filmu ili seriji. Ako je on loš, biću i ja loša. Vi kada igrate sa velikim glumcem, to je za vas u tom trenutku milina i inspiracija. A kada igrate sa glumcem kojim vam nije po meri, to vas vuče dublje i samim tim ste i vi loši.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV/24Online

Advertisement