Connect with us

Domaće serije

RADIO MILEVA se VRAĆA! Evo kada gledamo TREĆU SEZONU! Stiže novih 50 epizoda, ali TO nije SVE!

Uskoro na RTS nove zgode i nezgode Radio Mileve

Published

on

Radio Mileva treća sezona

Završeno je snimanje treće sezone porodične humorističke serije Radio Mileva, autora Nebojše Garića. Od jeseni nas očekuje novih pedeset epizoda na Prvom programu RTS-a.

Tokom sedam meseci snimanja, ekipa serije Radio Mileva pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića i Elmira Jukića pripremila je novih pedeset epizoda.

I u trećoj sezoni red smeha, red suza i mnoge zanimljive situacije na male ekrane donose dobro poznati likovi, stanari zgrade u Rankeovoj 12.

– Negujemo nešto što nije komedija u čistom smislu, već je kao neki ‘dramedi’. Imaju i situacije koje nisu nužno komične, imaju svoje male porodične probleme, sukob generacija, roditeljske brige“, kaže reditelj Elmir Jukić.

A za probleme i brige svih generacija snalažljiva Mileva koju tumači Olga Odanović uvek prva ima rešenje. Ipak, digitalno doba u kojem odrasta unuka Sonja čak i za nju je preveliki izazov.

– Mislim da smo mi danas kao omladina i deca dosta pokazivački nastrojeni. Svi želimo da se dokažemo, konstantno živimo u svetu dokazivanja i onda oni kroz društvene mreže konstantno pokušavaju da predstave nešto na što lepši način, smatra Kristina Bogunović Gavrić.

Brojni epizodni likovi posetiće čuveni komšiluk. Junake koje je publika odavno zavolela poput frizerke Jece, u stalnoj potrazi za ljubavlju, pratićemo u novim avanturama.

– Generalno ono što Jeca predstavlja je na neki način omaž društvu surovog kapitalizma. Nema se vremena ni za šta osim za rad, rad i samo rad. Ona pokušava da sastavi kraj s krajem i u tome joj pomaže i odmaže ovaj ljupki komšiluk“, navodi Anđelka Prpić.

– Mislim da to jeste neki duh Beograda uvek bio, možda i više pre nego sada. Možda baš zato što je to nešto što nam nedostaje se sada kroz ovaj format vraća u naše živote – napominje Jovana Gavrilović.

Serija Radio Mileva vratila je na male ekrane duh starih dobrih porodičnih serija i izuzetnom gledanošću dokazala da je taj žanr publici i dalje najdraži.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/RTS

Izvor Film i TV

 

Advertisement