Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva SVE o filmu i seriji MARKO KRALJEVIĆ i nastavku hita VOJNA AKADEMIJA!

Hoće li biti šeste sezone tinejdž sage u uniformama?

Published

on

Marko Kraljević Vojna Akademija (1)

Dejan Zečević proslavljeni srpski reditelj koji je domaćoj kinametografiji podario niz značajnih filmskih naslova, a svet serijskog programa obeležio sa pet sezona nezaobilaznog TV hita „Vojna akademija“ trenutno radi na epskom spektaklu o jednom od najvećih junaka srpskog folklora – čuvenom Marku Kraljeviću.

Tim povodom pozvali smo našeg reditelja, kako bismo saznali dokle se stiglo u razvoju filma o legendarnom srpskom junaku i da li Milan Marić i dalje ostaje glumac koji će dočarati ovaj lik.

– Film o Marko Kraljeviću i dalje je u fazi preprodukcije. Trenutno smo u pregovorima sa partnerima koji bi sufinansirali film i buduću seriju. Takođe, u pregovorima smo i sa turskim produkcijama, budući da će nam za ovaj film trebati i mnogo turskih glumaca. Milan Marić i dalje ostaje naš prvi i jedini izbor za rolu Marka Kraljevića, to se neće menjati. Kada je o samom filmu reč, i dalje smo na nivou razvoja ideja i priče – rekao je za naš portal Dejan Zečević, poručivši da bi u slučaju da se u nekom skorijem roku nađe finansijer, reči predsednice Filmskog Centra Srbije Jelene Trivan koja je početak snimanja najavila za ovu godinu, mogle lako da se ostvare. Kako Zečević otkriva, najveći deo posla je gotov, i sa radom na filmu bi zaista moglo veoma brzo da se počne.

Dejan Zečević: Hoće li se snimati „Vojna akademija 6“?

Razgovor sa Dejanom Zečevićem, naravno, ne može proteći bez pitanja u vezi sa budućnosšću serije „Vojna akademija„.

– Drago mi je što publika i dalje lepo i sa velikom ljubavlju reaguje na ovu serije. To govori o njenom potencijalu. Istina, ranije je bilo govora o tome da se radi nastavak serije, ali sa moje tačke gledišta, ta priča je zaokružena. Imala je svoj početak, sredinu i kraj, i kada bismo radili neku novu sezonu ili novi nastavak filma morali bismo u potpunosti da resetujemo priču i počnemo sve drugačije – ističe Zečević, dodavši da tačka nije zvanično stavljena, ali da je trenutno mala verovatnoća da će „Vojna akademija“ biti nastavljena.

Međutim, tu planovima nije kraj. Kako smo saznali, osim što će film o Marku Kraljeviću definitivno dobiti i svoje izdanje u obliku TV serije, Dejan Zečević u pripremi ima još jedan veliki projekat. O čemu je reč, nažalost, nismo uspeli da saznamo, jer je reditelj pod ugovornom obavezom zbog koje o tom projektu ne sme ništa da govori, ali se nada da će se uskoro pojaviti više informacija o tome.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV

 

Advertisement