Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 507. epizoda: Vukašin otkriva VELIKU istinu o IRMI! Evo ČIJA je ona ĆERKA!

Ada je saznala nešto čime će presuditi Nikši!

Published

on

Igra sudbine 507

Igra sudbine 507. epizoda koja se emituje u petak 3. juna od 20.00 na TV Prva donosi nam jedno od najvećih iznenađenja od početka emitovanja treće sezone. Daliborova prošlost polako se raspliće.

U prethodnoj epizodi bili smo svedoci velikog zločina koji su počinili Barbarini ljudi. Sofijini je upućena pretnja, a hoće li to Šubarevićku naterati da još jače udari na Barbaru ili će je ipak uplašiti tek ćemo videti.

Za to vreme Nada je otkrila svoj veliki plan – rodiće Nikši dete. Vasilisa je u sve većem problemu.

Lila je proterala Časlava, a Madam Deni to dočekuje sa oduševljenjem. Savetuje joj da se – stavi u promet! Lila je očekivano – ŠOKIRANA!

Tića moli Strahinju da bude pametan i da shvati da će mu Zaviša biti jedini rod kad Tića umre ako do toga dođe.

Ada otkriva Olegu da su se Nikša, Dalibor i Milka družili u mladosti.

Vukašin otkriva veliku tajnu – Irma je Daliborova ćerka.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement