Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE OVO niko NIJE ZNAO o NJEMU! Stevan Piale i Miloš Biković u ISTOM FILMU! Evo i KOM!

Danas je Luka Kanački, a nekada je delio kadar sa Bikovićem!

Published

on

Stevan Piale

Igra sudbine nedavno je obeležila 500. epizodu, a jedan od glavnih glumaca Stevan Piale, kog publika znao kao Luku Kanačkog, ali on ima podjednak uspeh i u pozorištu, u radu na sinhronizaciji filmova, dok sebi oduška daje uz gitaru u Falš bendu, otkrio je kako je to biti praunuk Mire Banjac. Kao što  znamo, u popularnoj seriji najnovije pojačanje i veliko osveženje u liku Madam Deni, iliti Liline tetice Gvozdenije je upravo legenda srpske glumačke scene.

– Najlepša stvar! Generalno je čarobna stvar biti na setu sa tako velikom zvezdom kao što je Mira Banjac. Prvi put smo radili zajedno pre desetak godina i to je bilo fantastično, a sada je duplo bolje. Kada snimamo, svi smo ljudi i ne obraćamo pažnju na to sa kime glumimo, ali kada posle pogledamo snimljeni kadar, shvatim koliko je ta žena bogata i koliko pleni tom svojom pozitivnom energijom. Mira je fantastičan glumac i čovek, poručuje Stevan Piale, otkrivši da je sa svim glumcima u dobrom odnosu i da su danas, pre svega – prijatelji.

– Imamo viber grupu u kojoj se dopisujemo svakog dana, pomažemo i savetujemo kad god treba – ističe glumac, dodajući da posebno prijateljstvo gaji sa Lukom Racom.

– Mnogo smo drugačiji, ali kada je reč o važnim životnim stvarima, slažemo se veoma dobro. Mnogi su mislili da se privatno ne slažemo, jer je u trenutku cvetanja našeg prijateljstva izašao tekst da se ne podnosimo, ali to smo mi kasnije iskoristili kao internu šalu – objasnio je Piale.

A čime bi se bavio da nije glumac?

– Putovao bih sigurno. A što se tiče profesije, mogu da zamislim sebe i kao stolara, muzičara, sportistu, mehaničara, sajdžiju, prodavca lubenica… Svašta me zanima – iskren je Stevan.

Jedan od zanimljivih podataka je i taj da je mladi glumac u filmu „Bićemo prvaci sveta“ glumio Aleksandra Geca. Da li ste ga primetili?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement