Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo još koliko TAČNO epizoda je ostalo do KRAJA TREĆE SEZONE!

I kada počinje ČETVRTA!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine krajem maja, tačnije na Dan mladosti 25. maja otkrila nam je da je tek na trećini predviđenog puta. Emitovanih 500 epizoda iako se mnogima čini kao mnogo, u stvari je tek prva trećina od predviđenih 1.500 koliko će, prema rečima scenariste Žarka Jokanovića i producenata Innovative produkcije Nikole Burovca i Danijela Đurića, serija imati epizoda – u najmanju ruku.

Već smo saznali da se popularnoj sapunici uskoro sprema letnja pauza, i da se na male ekrane vraća sa novom četvrtom sezonom u septembru, a mi se pitamo koliko je još ostalo do kraja aktuelnog trećeg ciklusa.

Kako se na Vikipedija stranici serije pojavio podatak da će zaključno sa četvrtom sezonom Igra sudbine ukupno imati 832. epizode, „ubaci“ li se ovaj podatak u računicu prema kojoj će naredni ciklus imati 300 epizoda, lako se dolazi do rešenja da će ova sezona imati ukupno 532. epizode.

Vratimo li se u sadašnjost, videćemo da nas večeras očekuje 506. epizode, što znači da je do kraja treće sezone ostalo ukupno još nekih 26 epizoda.

Kako smo saznali ranije, predviđeno je da se treća sezona emituje do  8. jula, a onda od ponedeljka 11. jula u terminu Igre sudbine, ali i serije Kolo sreće gledamo duplu epizodu nove telenovele Innovative produkcije – Mala supruga.

Serija ukupno ima 100 epizoda, i na nju će se nadovezati četvrta sezona Igre sudbine od 12. septembra.

U međuvremenu ćemo saznati i kada gledamo seriju „Popadija“, kao i novu seriju koja stiže iz Smart produkcije. Uzbudljiva jesen očekuje nas na TV Prva.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement