Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KADA se završava KOLO SREĆE! I koju NOVU seriju gledamo POSLE!

A evo i kako će se Bojan izlečiti

Published

on

Kolo sreće

Kolo sreće polako, ali sigurno odbrojava svoje poslednje epizode. U Sopotu, međutim – nikad turbulentnije. U bolesničkoj postelji onaj od koga se to najmanje očekivalo. Bojan Raketić. Kao što smo videli, u pomoć mu pritiče niko drugi do brat – Kosta. On će biti taj koji će sirotom Bojanu donirati jetru kako bi preživeo.

Ono što je nama bilo zanimljivo i što je pokrenulo niz pitanja, a među njima glavno – kako će Kosta bez jetre, ako Bojanu donira svoju, veoma brzo dobilo je i odgovor. U praksi se najčešće presađuje jetra živog donora, jer je takav organ zdrav. Pri proceduri ne presađuje se ceo organ, već samo deo, najčešće je to desni režanj, zahvaljujući čemu se obolelom omogućuje spasenje, dok se jetra donosra veoma brzo sama od sebe obnavlja, budući da je jetra organ koji se lako regeneriše.

E, sad, kad smo sigurni da će se oba pacijenta izvući bez posledica, ostalo je da se zapitamo još koliko dugo ćemo gledati seriju Kolo sreće.

Kao što znamo, snimanja su davno završena, tako da je jedno sigurno – nove sezone neće biti. Posle finalne sezone, opraštamo se od ove serije i porodice Raketić. Odgovore na pitanja koja vise u vazduhu – šta će biti sa Silvijom, hoće li se izmiriti Boža i Simona, sa kime će završiti Danica, kako će izgledati Brkina i Drinina svadba, i konačno – hoće li Kosta oprostiti Mari, saznaćemo u preostalim nastavcima.

A koliko ih je?

Kako smo saznali, serija će ukupno imati 217 epizoda. Poslednja će biti prikazana u petak 8. jula i time će biti stavljena tačka na sagu o Raketićima.

U istom terminu od ponedeljka 11. jula počinje premijerno prikazivanje nove domaće telenovele „Mala supruga„.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement