Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 510. epizoda: Gvozdenija dolazi u KAN HOLDING! Sledi HAOS!

Ada u firmu dovodi novog DIREKTORA!

Published

on

Igra sudbine 515

Igra sudbine 510. epizoda koja se na kanalu TV Prva emituje u sredu 8. juna od 20.00 doneće nam, kao što je to i očekivano, niz novih iznenađenja. A mnoga od njih imaju veze sa Barbarom. Ali da krenemo redom.

Ada i Gvozdenija dolaze u firmu i svi ostaju u šoku.

Luka se poverava dekanki fakulteta i moli je da njegov plan nikome ne otkrije.

Sofija je čvrsto rešila da se osveti Barbari za ono što je učinila Nemanji, ali on je bezuspešno odvraća od toga.

Marinko kreće u sprovođenje osvete Barbari i sreće je na ulici. Nabacuje joj se, ali ona se ne buni…

Nikša unajmljuje privatnog detektiva, jer želi da se raspita o Zaviši, koji ima plan da se sveti svima koji su ga ostavili. Tim povodom se doktor Urošević i sastao sa Zavišom, ne bi li ga odvratio od njegovih suludih ideja.

Una moli Luku da dođe po Aleksu u vrtić. Kako kaže, ona ne može da ostane posle posla i da ga vrati kući, jer ima neke obaveze. Iako je insistirao, nije htela da mu kaže o čemu je reč.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement