Connect with us

Sadržaj epizoda

KOLO SREĆE 195. epizoda: Kosta UCENJUJE Maru! Bojan će dobiti JETRU ako ona učini OVO!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

KOLO SREĆE 195. epizoda koja se na TV Prva emituje u sredu 8. juna svima će napokon pokazati Kostino PRAVO LICE! Ono što će uraditi je užasno. Hoće li Mara pristati na njegovu ucenu?

Boža vodi iskreni razgovor sa Simonom, u nadi da će se pomiriti, ali ona je odavno okrenula novi list.

Kosta i dalje nije otišao na operaciju. Povređen zbog svoje prošlosti i odbačenosti od porodice, odlučuje da im se osveti u najkritičnijem trenutku kada treba da pomogne bratu. Gordana saopštava porodici da Koste i dalje nema.

Kosta se sastaje sa Marom i ucenjuje je da mora da overi ugovor, inače neće ići na operaciju.

Boža doživljava nervni slom i saopštava majci da će se boriti za Kalinu, jer je ona ljubav njegovog života i da će se boriti da vrati poverenje i kod sina Đorđa. Takođe, saopštava joj da ne želi više da bude njena lutka.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement