Connect with us

Domaće serije

Pavle Jerinić otkrio KAKVA sudbina čeka SOFIJU i MATIJU u nastavku serije IGRA SUDBINE

Hoće li ostati dobri, ili se vraćaju LOŠIM NAVIKAMA?

Published

on

Sofija Matija Igra sudbine

Igra sudbine donela nam je tokom prethodnih meseci sijaset neočekivanih uzbuđenja. Ipak, jedan od omiljenih parova u seriji, koji je svoj put  u dugovečnoj sapunici započeo iz potpuno drugačije pozicije, ovih dana osvaja srca fanova koji iskreno brinu za njihovu budućnost. Naravno, reč je o Sofiji i Matiji, koji su tokom prethodnih nedelja prošli trnovit put.

Pitanja je mnogo. Da li je Matija zaista izlečen, hoće li se uskoro vratiti u seriju, je li Sofija na putu ozdravljenja ili će se vratiti starim navikama? Odgovori se mogu naslutiti, a Pavle Jerinić je gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva dao i svoj doprinos ovoj potrazi.

– Ne mogu vam, naravno, reći nešto posebno o tome kakva sudbina čeka Sofiju i Matiju, ali je zanimljiv njihov put od izrazitih negativaca do nekog trenutka kada oni u potpunosti menjaju svoj pravac i postaju dobri. To je i sasvim očekivano, jer je i za glumca teško da duže od dve godine glumi zlikovca. Žarko je na lep način promenio njihov karakter, pa ćemo videtu kako će se njihova priča dalje razvijati – istakao je Pavle Jerinić.

Scena rastanka Matije i Sofije jedna je od najemotivnijih u trećoj sezoni serije „Igra sudbine“.

– Zaista je posebna. Snimali smo nasred ulice, srećom ekipa koja je tada bila na setu bila je savršeno organizovana pa nijedan prolaznik nije mogao da nam uskoči u kadar. Sofija i Matija, uprkos tome što su negativci, stekli su pravu armiju obožavalaca, i više je ovacija oduševljenja, nego onih koji ih mrze. Na neki način, ljudi su počeli da navijaju za njih – poručio je glumac, istakavši da će Matijin povratak sve iznenaditi.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement