Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Isplivale Adine i Vukašinove FOTKE iz MLADOSTI! Evo KAKO su izgledali pre 25 godina! Iznenadićete se!

Njihovo prijateljstvo traje već tri decenije

Published

on

Igra sudbine 511

Igra sudbine diktira tempo u rejtingu već godinama, a čini se da će se taj maraton nastaviti i narednih godina. U najavi je još 1000 epizoda što nam govori da su Vukašin i Ada svoje putovanje tek započeli.

Poznati dvojac u seriji „Igra sudbine“ skoro tri godine osvaja srca gledalaca. Ne samo što su kolege, Milica Milša i Slobodan Ćustić su i veliki dugogodišnji prijatelji.

Pored pozorišnih predstava, sarađivali su i u brojnim serijama i filmovima. Milica se nedavno podsetila filma „Živana“ iz 1997. godine, kada je igrala zajedno sa kolegom, a scenario sa film pisala je njena majka Leposava Milanin Isaković, inače poznata književnica.

„Film Živana (1997), za koji je scenario napisala moja mama, po svojoj istoimenoj priči, a koji je takođe i režirala, bio je pravo osveženje i mnogo godina ispred svog vremena“, napisala je Milša u opisu fotografije.

Obožavaoci su u komentarima odmah pohvalili njihov glumački talenat, a potom i njhovo dugogodišnje prijateljstvo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement