Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo kada IGRA SUDBINE ide na LETNJU PAUZU! Finale 3. sezone ima NOVI DATUM!

A evo i kada se završava „Kolo sreće“!

Published

on

Igra sudbine kraj

Igra sudbine polako ulazi u svoju završnicu, makar kada je reč o trećoj sezoni. Iako je prvobitna informacija bila ta da se od junaka popularne sapunice, koja već skoro tri godine drži apsolutni primata kada je reč o rejtingu, opraštamo 8. jula, stigao je novi datum velikog finala trećeg ciklusa.

Kako smo saznali, od „Igre sudbine“ oprostićemo se ranije nego što smo očekivali. Naime, Ada Kanački na zaslužen letnji odmor ide 1. jula, a od ponedeljka 4. jula u terminu Igre sudbine započinje emitovanje nove serije – Mala supruga.

Kako je to nedavno otkrio Luka Raco, koji u seriji tumači lik Alekse Ožegovića, ekipa ide na zvaničan „raspust“. Snimanje se nastavlja za dva meseca, a glumci će za to vreme nastojati da napune baterije za nove pobede, i novu četvrtu sezonu koja nam se na male ekrane vraća u septembru. Prvobitan datum premijere novog serijala bio je 13. septembar, ali kako se datumi menjaju, za sada odrednica početka novih epizoda neka bude – početak septembra.

Kako je ranije najavljeno da će se „Mala supruga“ emitovati u ritmu od dve epizode dnevno radnim danima postavlja se pitanje šta se događa se serijom „Kolo sreće“.

Finale ove serije ostaje zakazano za 8. jul, kada ćemo pogledati poslednju epizodu „Kola sreće“. Dakle, ova serija trajaće pet dana duže od „Igre sudbine“, a po nekoj logici „Mala supruga“ će početi sa emitovanjem u duploj dozi od ponedeljka 11. jula, kada se oslobodi termin od 21.00.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement