Connect with us

Domaće serije

OVI GLUMCI SU ODBILI ULOGE U SERIJI “BOLJI ŽIVOT”: Emiliju nije trebalo da igra Ceca Bojković, nego…

Ko se pokajao, a ko nije?

Published

on

Bolji-zivot-uloge

Vera Čukić, Dara Džokić, Žarko Laušević, Ena Begović i Lepa Brena propustili su da budu deo kultne serije “Bolji život”! Oni su odbili velike uloge u ovom ostvarenju jer su imali preča posla.

Scenarista “Boljeg života” Siniša Pavić otkriva da je uloga Emilije Popadić bila namenjena Veri Čukić.

Bolji-zivot-Vera-Cukic

Bolji život: Vera Čukić

– Koliko se sećam, prvi pik za glavnu žensku ulogu bila je žena Gordana Mihića, Vera Čukić. Zaboravio sam zašto je ona odustala, a onda je neko predložio Cecu Bojković i svi smo to prihvatili s oduševljenjem. S druge strane, oko uloge Dragiše Popadića Gige nije bilo dileme, odmah smo znali da će njega igrati Marko Nikolić – kaže Pavić i dodaje da je lik Giginog starijeg sina Saše napisao za Žarka Lauševića:

– Želeo sam da on igra Aleksandra Popadića, međutim, termini snimanja serije poklapali su se s njegovim obavezama, a nije mogao da postigne da radi na više projekata. Lauš je tada imao 27 godina i bio je idealan za ulogu advokata i najstarijeg deteta u porodici. Kada je odbio ulogu, morali smo u kratkom roku da mu pronađemo zamenu. Komnenić je izabran kao najbolje rešenje. Kasnije se ispostavilo da je baš ta uloga obeležila njegovu karijeru.

Bolji život: Žarko Laušević

Sašinu mlađu sestru Violetu Viki Popadić trebalo je da igra pokojna Ena Begović. Međutim, prelepa glumica je u tom periodu više bila okrenuta pozorištu, pa je odbila ulogu u seriji. Umesto nje, kao Viki se proslavila Lidija Vukićević.

– Ta uloga mi je obeležila karijeru. Fino sam i zarađivala, pa sam od honorara iz serije napravila kuću na Dunavu. Čula sam da je ta uloga pisana za Enu Begović, ali teško mi je da poverujem da je jedna hrvatska glumica mogla da odigra devojku iz prave srpske porodice – iskrena je Lidija.

Njena koleginica Dara Džokić tek sada je otkrila da je ona bila planirana za ulogu Branke Pavlović, supruge Saše Popadića.

Bolji-zivot-Dara-Dzokic

Bolji život: Dara Džokić

– Niko ne zna da sam odbila ulogu Branke Pavlović u “Boljem životu”. Kada je počela da se snima ta serija, ja sam imala dosta obaveza u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koliko će “Bolji život” postati gledan, ali se, ipak, ne kajem što sam propustila ulogu u toj seriji – priča Dara, koju je u seriji zamenila Ljiljana Blagojević.

Uloga fatalne pevačice Nine Andrejević prvo je bila ponuđena Lepoj Breni. Folk zvezda je pre toga snimila filmove “Hajde da se volimo” i “Tesnu kožu” i zato je odbila još jednu sličnu rolu u “Boljem životu”. Umesto Brene u lik je “uletela” Snežana Savić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen

Advertisement