Connect with us

Domaće serije

KONAČNO! KALKANSKI KRUGOVI se VRAĆAJU na male ekrane! A evo i KADA!

Čekanju je KRAJ! Zabran se vraća na Superstar!

Published

on

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi se vraćaju! Mistična saga o Zabranu i neobičnoj prošlosti porodice Matić i zabačenog šumadijskog seoceta Gubin Do konačno stiže na naše male ekrane. I to u četvrtak 23. juna od 21.00! Upravo u ovom terminu, najverovatnije svakog radnog dana ponovo gledamo seriju koja je oduševila publika i oborila rejtinge početkom prošle godine.

Nažalost, gledaoci neće dobiti odgovor na pitanje – kada će druga sezona, jer od 23. juna na kanalu Superstar gledamo reprizu prve sezone, ali nimalo ne sumnjamo da će i sa ponovnim emitovanjem već prikazanih epizoda serija zabeležiti veliku gledanost. Povratak u Zabran, pa makar i sa reprizom podsetiće nas na neverovatnu priču o Mačjem smehu, baba Gubi i ostalim junacima popularne TV misterije čiji nastavak svi priželjkuju.

Reč je o drami sa primesama trilera, koju kao autor i scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević (“Tajkun”). Serija od 10 epizoda snimana je prošle godine u Aranđelovcu i njegovoj okolini, pod rediteljskom palicom Milana Karadžića.

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan (Vojin Ćetković). Кako bi odvojio ćerku Mionu (Ivana Zečević) od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor, čiji lik će dočarati naš proslavljeni glumac Žarko Laušević.

U seriji “Kalkanski krugovi” ostale uloge igraju: Nataša Ninković, Vesna Čipčić, Nina Janković, Vesna Čipčić, Pavle Mensur, Filip Hajduković, Maja Šipovac, Milutin Mima Karadžić i drugi.

Serija je nastala u koprodukciji Telekoma Srbija i produkcije Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

 

Advertisement