Connect with us

TV

OVO NISTE PRIMETILI! Sestra Olje Lević se pojavila u seriji “Igra sudbine”! Evo u kojoj ulozi (FOTO)

Alisa Lević je podjednako lepa kao i njena rođena sestra

Published

on

Igra-sudbine-Olja-Levic

Serija “Igra sudbine” već treću godinu zaredom broji neverovatnu gledanost. Nedavno je glumačka ekipa proslavila jubilarnu 500. epizodu, a scenarista Žarko Jokanović tek planira velike zaplete i veliki broj novih epizoda.

Olja-Levic-Alisa-Levic

Alisa Lević, Foto Printscreen

Početkom treće sezone, dobro poznatoj glumačko ekipi se priključio i mladi glumac Deni Mešić koji je posle rodnog Prijepolja, studije glume nastavio u Sarajevu. Deni je takođe rođeni brat Ammara Mešića, kog publika serije poznaje po ulozi Strahinje.

Sada se glumcima sa seta priključila još jedna nova ličnost. Reč je o sestri Olje Lević, Alisi, koja je studentkinja novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

Igra-sudbine-Alisa-Levic

Igra sudbine: Alisa Lević

Iako je Alisa do skoro radila kao novinar i reporter za Prvu televiziju, u okviru emisije “Šok Tok”, Alisa se sada oprobala i u glumi. Pojavivši se u ovonedeljnoj epizodi “Igre sudbine”, Alisa je pokazala svoj talenat za glumu, ali i za novinarstvo, budući da u seriji glumi novinarku.

Alisa u seriji “Igra sudbine” tumači lik novinarke Stele Dedijer, koja intervjuiše Milu Ožegović, kao čelnicu Fondacije Ade Kanački. Iako možda o tome nikada nisu sanjale, interesantno je da su se sestre Olja i Alisa Lević, našle u istom kadru.

Igra-sudbine-Alisa-Levic-i-Olja-Levic-Prva

Igra sudbine: Sestre Lević u istom kadru

U budućim epizodama serije i daljem razvoju dešavanja, ostaje nam da vidimo da li će se i u kom smeru razvijati lik šarmantne novinarke Stele.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Prva

Izvor Prva

Advertisement