Connect with us

Strane serije

Kada stiže NOVA SEZONA “Stranger Things” i da li se u njoj pojavljuje NIKOLA ĐURIČKO?

Odgovor se nalazi u kratakom isečku na “Tviteru”

Published

on

Stranger-Things-Nikola-Djuricko

“Netfliks” će objaviti drugi deo 4. sezone serije “Stranger Things” 1. jula u ponoć, samo mesec dana nakon premijere prvog dela sezone. Iako je slučaj da na novu sezonu Netfliksove serije čekamo i više od godinu dana, ovaj presek stiže jako brzo i jako neočekivano.

Nikola Đuričko tumači ruskog švercera Jurija. Đuričko se pojavljuje u mnogobrojnim kadrovima najnovije sezone serije, odnosno, a za sada nije poznato da li će se naći i u drugom delu četvrte sezone.

Zvanična stranica serije “Stranger Things” objavila je kratak isečak na društvenim mrežama u kojem se čuje kako se Juri smeje.

– Sat koji otkucava je bio najgori zvuk nove sezone sve dok nismo čuli Jurija kako se smeje – glasi tvit sa Đuričkovim scenama, koji za manje od sat vremena broji više od 11.000 lajkova.

Ko je Juri, odnosno, Đuričko, i šta on radi u seriji? U nasatvku teksta se nalaze spojleri.

U seriji postoji lik Hoper koji razvija vezu sa Dmitrijem. On je ruski zatvorski čuvar u tajnom vojnom pritvoru u Rusiji. Hoper je naterao Dmitrija da napiše otkupninu i ostavi broj telefona za Džojs – svi oni su likovi u seriji – dajući joj do znanja da je Hoper živ i da je zadržan u Rusiji. Kada Džojs nazove, traži 40.000 dolara za dva dana, a novac mora da bude isporučen na Aljasku. Džojs zove Mareja i oboje lete “Aljaska ervejzom” sa novcem u koferu. Tu dolazi Jurij – odnosno, Nikola Đuričko. On je švercer kojeg Dmitrij koristi da odnese novac i vrati Hopera. Hoper beži i stiže do švercerovog skladišta.

Nikola Đuričko Stranger Things

Nikola Đuričko u seriji „Stranger Things“

Kada stignu, Jurij se lepo provodi prebrojavajući novac. Na svoju užasnutost, nudi Džojs i Mareja kafom i zove Dmitrija u zatvor. Jurij sipa Amerikancima kafu i kaže svom partneru da ih je otkucao upravniku za novac i lokaciju Hopera. Jurij je takođe rekao KGB-u da mu nude novac da dovede Amerikanku koja je raznela njihovu laboratoriju ispod tržnog centra.

Hoper i Dmitrij su sada cimeri u ćeliji. Džojs i Marej preuzimaju avion u kome ih Juri prebacuje. Nateraju Jurija da se oblači kao Marej, a on se pretvara da isporučuje Džojsa i sebe upravniku. Kada stignu, svedoci su klanja Demodoga – dok je šest ruskih zatvorenika već pojedeno, ali uspevaju da dozvole Hoperu i Dmitriju da izađu iz zatvorskog dvorišta i služe.

Nikola-Djuricko

Nikola Đuričko

Kreatori nove sezone “Stranger things” najavljuju da će četvrta i peta sezona serije biti poslednje – te da je četvrta sezona zbog toga podeljena na “dva dela”.

Za sada je dostupno prvih sedam epizoda u kojima se Đuričko, standardno, snalazi fenomenalno.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Netflix

Izvor Nova

Continue Reading
Advertisement