Connect with us

Domaće serije

Konačno OTKRIVENO! Evo ZAŠTO je Mira Banjac STVARNO došla u seriju IGRA SUDBINA!

Gvozdenija će svima da pomrsi konce!

Published

on

Igra sudbine Mira Banjac (3)

IGRA SUDBINE Konačno OTKRIVENO! Evo ZAŠTO je Mira Banjac STVARNO došla u seriju

Jedna od najvećih legendi domaće kinematografije Mira Banjac pridružila se postavi serije Igra sudbine, gde će igrati baku koja dolazi iz Amerike da pomuti konce porodici Kanački – Ožegović. Njen lik se zove Žaka, a kolege na setu su sa oduševljenjem dočekali Miru.

– Mesecima unazad su čekali da im se pridruži Mira. Kada su dočekali taj momenat, priredili su joj pravo iznenađenje. Torta, cveće, ali i kraljevski tretman. Za Miru dolaze vozači, a na setu se svi trude da joj ugode koliko je to u njihovim mogućnostima. Od kolega glumaca do tehničkog osoblja. Čak su joj predložili da ima ličnog asistenta i posebnu prostoriju gde će se odmarati za vreme snimanja. No, Mira je odbila da ima asistenta jer želi da se druži sa mlađim kolegama. Dosta puta je rekla kako uživa da radi sa mladim ljudima, jer joj daju pozitivnu energiju i spremna je da im pomogne savetima u svakom momentu – prenose domaći mediji.

Mira je neko ko nesebično daje savete, pa su odmah bili slobodni da joj se obrate glumci mlađe generacije.

– Luka, Olja, Stevan, svi su sa oduševljenjem potražili neke glumačke savete. Mira je bila raspoložena da im izađe u susret. Imala je strpljenja, a oni su sve pijali. Mira je neko ko je duhovit i voli druženje, mada desi se nekada i da ima žutu minutu. To su retki momenti, ali tada je bolje da joj se svi sklone s puta. Kako je rekla, na setu joj je prijatna atmosfera i uživa radeći sa kolegama. Sviđa joj se što je Žarko napisao inspirativan lik i što može da ga gradi. Žarko joj je dao slobodu da može da ga nadogradi, pa ako treba i da improviziju. Neki do sukoba njen lik će imati sa ulogom koju tumači Milica Milša – kaže izvor za „Blic“.

Jedna od naših najstrarijih glumica, u poslednje vreme bira gde će da se pojavi.

Kako saznajemo, serija će dolaskom Mire dobiti potpuno novi tok pa ni glumci nisu svesni u kom smeru će se kretati njihov lik.

Za njenu dobrodošlicu producenti su napravili tortu, na kojoj je bilo ispisano njeno ime. Mira je rekla da je oduševljena organizacijom i to kako su je svi prihvatili.

– Mi smo kao porodica – rekla je ushićeno Mira Banjac.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement