Connect with us

Domaće serije

Ammar Mešić zbog OVOGA umalo ODBIO seriju IGRA SUDBINE! Evo o ČEMU JE REČ!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra sudbine

Ammar Mešić danas je jedan od najpopularnijih srpskih mladih glumaca zahvaljujući, pre svega, roli Strahinje Bunčića u seriji „Igra sudbine“ u kojoj nam ne da mira skoro čitave tri godine. Od perioda kada je bio dežurni loš momak, preko ljubavi sa Nadom i uloge oca male Ruže u popularnoj sapunici, do trenutka kada svi navijamo da će da se skrasi kod Lenke i pobedi Nadu u borbi za starateljstvo nad Ružom, Ammar nam je priredio pravi rolerkoster emocija.

Međutim, malo njih zna da je malo trebalo da Mešića uopšte ne gledamo u seriji „Igra sudbine“.

Naime, pre nego što će dobiti rolu Strahinje u „Igri sudbine“ Ammar je dugo bio bez posla. Tada je imao 27 godina i već je razmišljao da se više nikada neće baviti glumom, jer ga niko nije zvao niti na audicije, a nisu stizale ni ponude za nove projekte.

Usled takve situacije, Ammar je bio na korak od toga da digne ruke od svega i napusti Srbiju.

– Plan je bio da odem u Nemačku i da se više ne bavim glumom. Radio bih bilo šta. Bio konobar ili bih se bavio bilo kojim drugim poslom za koji bi se ukazala prilika. Posle „Igre prestola“ nisam imao veću ulogu u domaćim serijama, a to je bilo 2015. Već sam izgubio nadu da će me neko pozvati. A onda se dogodila „Igra sudbine“, i moj život se promenio iz korena – poručuje Mešić koga trenutno u seriji gledamo uz brata Denija Mešića, koji mu i u „Igri sudbine“ tumači brata. Odnosno polubrata, koji mu, istina zadaje probleme, a da li je tako i u stvarnom životu?

– Deni živi kod mene kad dođe na snimanja. Delimo stan, jer nema razloga da bude negde drugo, kada sam ja tu – otkrio je Ammar u intervjuu za jednu TV emisiju, dodavši da funkcionišu odlično, osim u trenutku kada treba da se pere suđe. Ko tu pravi veće probleme ostaće tajna dvojice Mešića.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement