Connect with us

Domaće serije

HIT! Na kanalu SUPERSTAR počinje NOVA DOMAĆA SERIJA! A evo i KOJA!

Od utorka 21. juna stiže nova domaća komedija!

Published

on

Nova serija Superstar

Od utorka 21. juna, svakog radnog dana oko 08.00 časova premijerno na kanalu Superstar možete da gledate seriju FELIKS, koja donosi novi komično-dramski format „dramedy“. Duhovita hronika uspešnog prevaranta Simeona spaja se sa dramom koju unosi susret sa vanbračnim sinom.

Serija je snimljena po romanu Vladimira Kecmanovića, a uloge tumače: Tihomir Stanić, Danica Maksimović, Petar Božović, Strahinja Blažić, Tanja Bošković, Jovan Mijović i Bojan Hlišić. Režiju potpisuju Đorđe Stanimirović i Stefan Malešević, a scenario grupa autora, među kojima i Dejan Stojiljković.

Serija Feliks epizoda 1 Kurir

Glumac Strahinja Blažić, koji glumi jednog od sinova Simeona Rakića, poručuje da je ovo posve nesvakidašnji sitkom, koji govori o prevarantima i antijunacima.

– Glavni lik, kog igra Tihomir Stanić, je prevarant. On ceo život tako funkcioniše i prolazi kroz razne situacije i okolnosti u kojima se snalazi ili ne. Ja igram Dragana, njegovog sina. To je lik koji je iz najveće ljubavi da mu pomogne uvek nekako bio prepreka (smeh). Zapravo, tu nastaje neki, uslovno rečeno, sukob između njih dvojice, ali i spona između humora i načina na koji, recimo, moj lik razmišlja – ističe glumac i dodaje da je pokušao da, tumačeći Dragana, ne igra strogo realizam, što je, kako objašnjava, česta pojava u domaćim serijama, već se trudio da se prepusti ulozi i da sebi slobodu.

Serija je nastala u koprodukciji Telekoma Srbija i produkcije Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement