Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 199. epizoda: Drina se useljava kod KOSTE! Ali nije SAMA! Evo ko dolazi SA NJOM!

Šta li je Drina smislila?

Published

on

Kolo sreće 199

Kolo sreće 199. epizoda koja je na programu u utorak 14. juna od 21.00 donosi nam novi list u životima Raketića. Kosta je Marinu i sudbine članova njene porodica poveo u potpuno drugom smeru. Hoće li ispaštati zbog toga?

Mara je dobila ideju za novi biznis. Pošto je ostala bez svoje tezge na pijaci, odlučila je da hranu prodaje od kuće do kuće.

Sasvim slučajno je našla Daničin svadbeni poklon u džepu kaputa i taj novac je uložila u novi posao.

Drina pita Kostu da li njen Brka može da radi u kući kao majstor. Kosta to ne samo da odobrava, čak šta više – predlaže Drini da se preseli u Bojanovu sobu.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement