Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 203. epizoda: Silvija kreće u AKCIJU! Evo KO će joj pomoći u OSVETI!

Kosta i ne sluti šta je Silvija smislila!

Published

on

Kolo sreće 203

Kolo sreće 203. epizoda koja se emituje u ponedeljak 20. juna od 21.00 na TV Prva donosi nam niz iznenađenja koja će u potpunosti preokrenuti stvari kada je reč o daljem toku serije. A evo i zbog čega.

Kosta i dalje ne može da oprosti Persidi što je zbog nje završio u domu. „Možeš da bežiš koliko god hoćeš, ali senka onoga što jesi ćete uvek pratiti i sustići“, njene su reči koje su ga podstakle na razmišljanje.

Silvija povlači sledeći potez. Zove prijatelja u pomoć, sa kojim treba da se sastane u ponoć u Rosinoj kancelariji u domu, kako bi se dogovorili za detaljniji plan.

DUHOVI Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu!

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

 

Advertisement