Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 207. epizoda: ŠOK! Viki će POLJUBITI GOCU! A evo KAKO će ona REAGOVATI!

Ali to nije sve…

Published

on

Kolo sreće 207. epizoda koja se emituje u petak 24. juna od 21.00 na TV Prva za Gocu donosi veliko iznenađenje kom se nije nadala. A tek za Vikija…

Mara saznaje od Drine da je Zora trudna sa Kostom.

Viki se služi „kozmetičkim trikom“ kako bi na krvarno poljubio Gocu, ali njena reakcija nije onakva kakvu je očekivao. Razočaran, beži iz sobe glavom bez obzira.

Iako pokušava da dopre do sina i predoči mu da su on i Mara zajedno krivi zbog toga što je završio u domu, Kosta ne želi da sluša, uveren da je glavni krivac za sve što mu se dogodilo samo majka.

Terezina indiferenstnost prema situaciji u kojoj su se zatekli oko Andrijinog stana preti da se završi izbacivanjem iz istog…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Prva

Izvor Film i TV

Advertisement