Connect with us

Domaće serije

PORODICA stigla u AMERIKU! Evo KAKO Ameri gledaju seriju o HAPŠENJU SLOBODANA MILOŠEVIĆA!

Porodica se emituje u SAD i Kanadi

Published

on

Porodica, domaća serija o hapšenju Slobodana Miloševića, zajednički projekat Firefly produkcije i Telekoma Srbije, stigla je i do Amerike. Gledaoci u Kanadi i SAD, TV priču o hapšenju bivšeg predsednika SR Jugoslavije od 19. aprila gledaju na mreži MHz čojs (MHz Choice), uz italijansku seriju „Inspektor Montalbano“ i španski hit „Gori Madrid„.

– To što se serija „Porodica“ prikazuje u Americi je potvrda visokog kvaliteta i autorske ekipe i produkcije, koja je već postavila nove standarde u TV produkciji u celom regionu. Amerika ima svoje kriterijume kada je filmska i TV produkcija u pitanju i oni, kao što znate, nisu nimalo jednostavni, pa emitovanje naše serije na kontinentu koji je rodonačelnik ove TV vrste predstavlja ne samo satisfakciju za nas kao kreativni tim, već novu veliku šansu za budući plasman sadržaja cele srpske TV i filmske industrije kaže autor ove serije Bojan Vuletić.

Porodica je prošle godine na Sarajevo film festivalu osvojila tri nagrade – za najbolju seriju, glavnu mušku ulogu (Boris Isaković) i priznanje za njenog kreatora.

Ove godine produkcija Firefly na festivalu u Sarajevu predstavlja se sa četiri projekta – Blok 27, Crna svadba, Čudne ljubavi i Močvara.

DUHOVI Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Firefly

Izvor Film i TV/ Kurir

 

Continue Reading
Advertisement