Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Ovo su DOMAĆE SERIJE kojima je SUDBINA NEIZVESNA! Evo šta kažu autori i glumci

Pet TV hitova pod znakom pitanja

Published

on

Kamiondzije-sezona-2-epizoda-1

Mnoge domaće serije koje smo gledali protekle sezone dobile su zeleno svetlo za snimanje novih sezona. Među serijalima koji nisu izazvali veliku pažnju, postoje i oni koji su postigli veliki uspeh, a čija je sudbina i dalje neizvesna.

U nastavku teksta donosimo vam TOP 5 domaćih serija koje su izazvale veliku pažnju kod publike, a kojima nastavak još nije zvanično potvrđen.

KLJUN

Kljun-3-epizoda

Kljun

U moru krimi-drama, protekle sezone posebno se istakla serija “Kljun”, koja nam je donela iznenađujuće dobru kriminalističku priču, možda najbolju dosad na ovim prostorima. Avanture mlade detektivke Sonje Kljun prepoznala je i publika u Kanu, gde je serija tokom premijernog prikazivanja nagrađena gromoglasnim aplauzom.

– Što se tiče nastavka, serija je koncipirana baš tako da je i moguć i poželjan. Videćete kada pogledate do samog kraja. A nije potreban Netflix ili HBO za drugu sezonu, jer recimo United Media pokriva toliko teritorija da nastavak može da se dešava ovaj put bez problema pored Srbije i na Bledu, ili Kritu , ili čak na Crnom moru u Bugarskoj – poručuju autori “Kljuna”.

KAMIONDŽIJE

Mada su u početku trpeli kritike od starijih gledalaca, kojima su još u sećanju dogodovštine Paje (Pavle Vuisić) i Jareta (Miodrag Petrović Čkalja), publika je posle posle nekoliko epizoda odlično prihvatila Žiću i Baju u rimejku kultne jugoslovenske serije “Kamiondžije”.

Posle dve sezone i 32 epizode, Tihomir Stanić izjavio je kako se nada da će serija dobiti i treći ciklus. Povoda za to, kako kaže, ima na pretek. Jer, pored dobre gledanosti, glumac kaže i da na ulici oseća da su se likovi iz novih “Kamiondžija” primili u narodu.

KALJAVE GUME

Kaljave gume finale

Kaljave gume

Romantična komedija o beogradskoj 60-godišnjakinji Vesni – koja posle smrti svog supruga odlazi da provede neko vreme kod sina i snaje u Kaliforniji, gde se zaljubljuje u čoveka svojih godina, Roberta, i sa kojim odlučuje da nastavi život – donela je Gorici Popović prvu glavnu ulogu na televiziji.

Bila je to nesvakidašnja serija i pravo osveženje na domaćem TV nebu, koje je poslednjih godina gotovo rezervisano za krimi priče.

Mada su autori Mia Ćertić i Miodrag Ćertić pokazali volju i želju za nastavkom, sa Radio-televizije Srbije još se nisu oglasili hoće li ga biti. Dakle, ideja za drugu sezonu “Kaljave gume” postoji, ali o njenoj sudbini odlučuje Javni servis.

ČUDNE LJUBAVI

Cudne-ljubavi-Natasa-Ninkovic-i-Nikola-Kojo

Čudne ljubavi

Mada je zamišljena kao mini-serija, specijalno urađena za novogodišnje i božićne praznike, “Čudne ljubavi” mogle bi da dožive nastavak. Naime, nakon prikazivanja, produkcija “Firefly” upitala je pratioce na društvenim mrežama da li bi voleli da se priča nastavi. Većina je potvrdno odgovorila, ali za sada nije poznato hoće li Nikola Kojo, kao alfa i omega ovog projekta, stati ponovo ispred i iza kamere.

BLOK 27

Blok 27

Blok 27

Da li će Rastko zaista ostati u Bloku 27 – ovo je bilo jedno od najčešćih pitanja nakon poslednje epizode tinejdž domaće horor serije. Iako mnogi očekuju nastavak, uključujući i mlade glumce, reditelj serije Momir Milošević otkriva hoće li biti druge sezone:

– Trudili smo se da “Blok 27” bude zaokružena priča. Nisam siguran u kom pravcu to može da ode posle ove sezone. Moguće je da postoje neki razgovori o tome, nisam upućen još uvek. Ja, sa svog rediteljskog stanovišta, u ovom trenutku vidim tu seriju kao nešto što je završeno, zaista mislim da je sve rečeno. Klinci koji igraju u seriji bi me verovatno kritikovali jer oni insistiraju na drugoj sezoni, ne žele da se iskustvo okonča – poručio je Milošević.

BONUS VIDEO DUHOVI (Ghosts) Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement