Connect with us

Emisije

EKSKLUZIVNO Nemanja Matić u emisiji EKSKLUZIV otkrio ČIME bi se bavio da nije FUDBALER! Evo ODGOVORA!

Published

on

Ekskluziv

Ekskluziv nam u novoj emisiji koja je na programu Prve televizije radnim danima od 17.30 donosi nam novi ekskluzivni izveštaj. Ipak, ovu sredu izdavaja jedna specijalna ekskluziva. Novinarka Kristina Iglendža razgovarala je sa poznatim fudbalerom Nemanjom Matićem, koji je svetsku slavu stekao u „Mančester junajtedu“, ali je nov fudbalski ugovor potpisao sa italijanskom „Romom“ .

– Nemanja ne daje intervjue, ali ja sam bila uporna i čekala ga u njegovom kafiću na Ubu i posle kratkog dogovora, pristao je da priča za „Ekskluziv“ – kaže Kristina.

Kristina kaže da prati velike zvezde, jer je to u opisu njenog posla, pa je saznala da će se Nemanja Matić pojaviti na koncertu Tonija Cetinskog na Ubu, i tu jedinstvenu priliku nije htela nipošto da propusti.

– Tema razgovora nije bila fudbal – nastavlja kroz osmeh Kristina, već je Nemanja pričao o pevačima koje voli, onima koje je angažovao za svoja slavlja, koje pesme naručuje u kafani, ali i čime bi se bavio da nije fudbaler.

Za Nemanju na njegovom Ubu i selu u kojem se rodio njegovi sugrađani imaju samo reči hvale, jer je veliki dobrotvor. Ipak, on o svojim dobrim delima ne voli da priča, pa je Kristina Nemanjine sugrađane pitala da joj kažu kakav je novi igrač „Rome“.

Šta je tačno Nemanja Matić ispričao Kristini Iglendži i šta o njemu misle njegove komšije pogledajte večeras u „Ekskluzivu“ na Prvoj od 17.30.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Prva

Izvor Film i TV

Advertisement