Connect with us

Featured

HIT! Zvezda MANČESTER JUNAJTEDA u seriji KAMIONDŽIJE 3! Pogledajte o kom SVETSKI poznatom fudbaleru je reč!

Published

on

Zvezda Mančester junajteda je odlučila da se okuša u novoj profesiji. Po svemu sudeći će se Nemanja Matić pojaviti u rimejku kultne serije „Kamiondžije“, a nove epizode se snimaju upravo na Ubu, gde je rođen i dojučerašnji srpski reprezentativac.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Evo ko igra najbliže saradnike Slobodana MILOŠEVIĆA – Branislava Ivkovića i Slavicu ĐUKIĆ DEJANOVIĆ u seriji PORODICA!

Poznati fudbaler podelio je na instagramu fotografiju sa seta i time oduševio publiku.

Pojedini mediji pišu da će u ovoj seriji glumiti samog sebe, a on nije krio zadovoljstvo što se našao na snimanju:

– Divni ljudi i sjajni glumci, bila mi je čast sarađivati s njima – napisao je Matić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sedi u lokalnoj kafani s Tihomirom Stanićem i Nenadom Jezdićem.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Pomenuti tandem srpskih glumaca ima tu čast da igra Paju i Jareta u rimejku „Kamiondžija“. Nezaboravni Paja i Jare, odnosno Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, dobili su svoje naslednike, koji 2020. žive sličnim životom nakon propasti njihovog preduzeća.

Premijerno emitovanje je planirano krajem decembra na RTS 1. Gordan Mihić, tvorac legendarnih likova Paje i Jareta, 2009. godine je napisao priču o onima koji pokušavaju da se izbore za svoje parče sreće. Noseće uloge u seriji igraju Nenad Jezdić (Baja) i Tihomir Stanić (Žića). Osim njih, glavni glumci u seriji su i: Nataša Marković, Branislav Zeremski, Paulina Manov, Danina Jeftić, Iva Ilinčić, Nebojša Ilić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero…

PROČITAJTE JOŠ: KAKAV OBRT! Nataša Drakulić OTKRIVA – PEVAČICA nema nikakve veze sa JELENOM MARJANOVIĆ! Evo o čemu se ZAPRAVO radi u seriji!

Izvor Blic

Foto Promo

Advertisement