Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA Završeno snimanje 6. SEZONE, a evo ŠTA čeka Jakovljevića u nastavku! Aca se ŽENI?

Mirko postaje negativac!

Published

on

Ubice mog oca (1)

UBICE MOG OCA Završeno snimanje 6. SEZONE, a evo ŠTA čeka Jakovljevića u nastavku! Aca se ŽENI, Mirko postaje NEGATIVAC?

Snimanje šeste sezone sada već kultne serije „Ubice mog oca“ zvanično je završeno, a poslednju klapu ekipa serije obeležila je proslavom u jednom beogradskom lokalu.

Novih 12 epizoda popularne krimi sage Predraga Gage Antonijevića, u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, emitovaće se na Superstar TV kanalu. Pored producenata, na proslavi su se sjajno proveli i glumci Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković, Miodrag Radonjić, kao i mlada pevačica, Aleksandra Mladenović, koja je snimila spot i pesmu za naslovnu numeru nove sezone.

Šesta sezona kriminalističke televizijske serije Ubice mog oca biće emitovana krajem 2022. godine. Šesta sezona sadrži 12 epizoda.

Glavna linija priče je direktno suočavanje Aleksandra sa Curnajem, ubicom njegovog oca Mileta. Centralna tema serijala je teška bolest zavisnosti – kocka koja uništava ne samo zavisnika već njegovu porodicu i ljude koji ga vole…

– Centralna tema u nastavku serijala će biti kocka. Iskonstruisali smo jednu potpuno drugu priču zločina koja je vezana za kocku i kojom se naši inspektori bave. U međuvremenu Predrag Marjanović (Tihomir Stanić) je postao ministar i bez obzira što je na većoj funkciji, on je sada izloženiji većim napadima i neće mu baš biti lako da ostane jedan korak ispred svih. U ovoj sezoni ćemo napokon videti obračun sa šefom narko mafije, koji je ubio Mileta. Njega tumači Nikola Ristanovski i jako smo zadovoljni što se ovaj glumac priključio našoj ekipi. Dugo godina smo želeli da radimo i sa Slavenom Došlom, ali nikako se nismo mogli dogovoriti oko termina. Napokon smo uspeli. Ovog puta nećemo otkrivati njegovu ulogu ali možemo reći da je jedna od najvažnijih u ovoj sezoni. Pridružuju nam se i Milan Kolak i Slobodan Perišić, a vraća nam se i Ivana Dudić koja tumači lik Milanke. Ona pomaže u rešavanju istrage koja se zakomplikovala, ali sada vodi samostalno jedan slučaj. Inače, svi likovi iz epizode u epizodu sazrevaju i menjaju se. I Mirko Pavlović (Marko Janketić) postaje načelnik iako ne voli baš kancelariju – otkriva Drakulićeva.

Na pitanje da li će se Aleksandar Jakovljević napokon oženiti u novim epizodama, scenaristkinja kroz smeh kaže:

– Neće. Ja bih volela da mi napravimo svadbu u seriji ali je u šestoj sezoni to nemoguće jer je zgusnuta priča. Nadam se da će to, do emitovanja, da mu se desi u privatnom životu – zagonetna je ona.

Mnogi tvrde da je ekipa u ovom serijalu privatno zaista prava mala složna porodica.

Iako je bilo dramatično na kraju pete sezone, Jakovljević ostaje živ i na neki način postaje super heroj.

– Ne smem ništa da otkrivam o nastavku. Ali ko se čuva i Bog ga čuva. Mnogi me pitaju kako se pripremam za ovu ulogu. Ja dobijam tekst ranije da ga iščitam i unapred razmislim o svojoj ulozi. Nisam od onih glumaca koji dođu na set i tek onda uzmu papir sa tekstom, da vide šta snimaju tog dana. Meni u procesu “krčkanja” svašta pada na pamet ali mislim da mi najbolje ideje padaju kod kuće – priča Vuk, koga smo na setu videli sa novom frizurom.

– Ošišao sam se i kosa mi ne fali. Baš mi prija promena – tvrdi on.

U pauzi, dok se Tihomir Stanić preslišavao svoje uloge, pitamo ga kako se snalazi u ulozi ministra.

– Dobro. Marjanović postaje ministar i svi problemi koji su se gomilali, sada u šestoj, dostižu vrhunac. Suočava se sa glavnim neprijateljima – naglašava Stanić i kroz osmeh nagoveštava da se nada da će ekipa serije izgurati deset sezona, a da će posle videti šta dalje.

Na kraju prošle sezone se nagovestilo da će Mirko Pavlović (Marko Janketić) možda postati negativac.

– Meni negativci izgleda da idu od ruke. To su živi ljudi i ne postoje apsolutno dobri i apsolutno loši ljudi. Svi likovi u “Ubicama…” nose svoje grehe i greške i lomove tako i Mirko. Nije ni najbolji otac, ni najbolji kolega i prosto se bori sa izazovima. Ali ne smem da otkrivam ništa o priči. Jedino mogu da kažem da je Mirko avanzovao na mesto načelnika. Nije više “prašinar” i “terenac”, ali nije ni čovek za kancelariju i birokratiju, odnosno za tu vrstu komandnog lanca – priča Janketić.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom Srbija

Izvor Film i TV/Blic

 

Advertisement