Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 527. epizoda: Otkrivamo SVE o POSLEDNJOJ epizodi TREĆE SEZONE! Evo KO će UCENITI ADU!

Ko je kriv za Barbarino stanje?

Published

on

Igra sudbine 527

Igra sudbine 527. epizoda donosi nam uzbudljivo finale najdugovečnije i najgledanije domaće serije u kontinuitetu koje nas očekuje u petak 1. jula od 20.00 na TV Prva.

Večerašnjom epizodom nakratko se opraštamo od porodice Kanački-Ožegović sa kojima se družimo od 20. januara 2020. godine. 

Glavni junaci „odlaze na zasluženi odmor“ tokom toplih, letnjih dana, ali se od septembra Ada, Ivan, Luka, Aleksa i drugi vraćaju u punom sjaju na frekvenciju Prve televizije.

Da li je Aleksa kriv za Barbarino stanje ili je ipak krivica Sarina? Šta će još Donka tražiti od Ade i šta je u papirima koji su stigli na Nadinu adresu pogledajte od 20.00 na Prvoj televiziji.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement