Connect with us

Domaće serije

HIT! Milica Milša otkriva SVE o novoj sezoni serije IGRA SUDBINE! Evo KADA počinju NOVE EPIZODE!

Evo KO će zabiberiti čorbu Kanačkima u nastavku!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine sa trećom sezonom sve nas je ostavila u šoku na koji niko nije bio spreman. Una se vratila. A šta će to značiti za nastavak najpopularnije i najgledanije domaće serije Igra sudbine.

Nakon što je na televiziji „Prva“ prikazana poslednja epizoda treće sezone serije „Igra sudbine“, popularna glumačka ekipa, na čelu sa Milicom Milšom i scenaristom Žarkom Jokanovićem najavila je nastavak.

– Artisti i modeli, pisac sa svojim likovima! Ovde se piše četvrta sezona – poručila je Milša ispod fotografije na kojoj je deo sastava pozirao sa Žarkom za njegovim radnim stolom i lap topom, u kojem beleži ideje za nastavak.

Iako im Jokanoviće ne dozvoljava da zavire u scenario i saznaju šta će biti sa njihovim likovima, oni su početak rada na novoj sezoni obeležili druženjem, makar onaj deo glumačke ekipe koji nije otputovao.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

– Sutra ćemo sigurno svi da spavamo, a moj plan za narednih nedelju dana je da vidim mog sina Antonija i tetka Lilu – poručila je Milica Milša u intervjuu tokom proslave poslednje epizode treće sezone, napomenuvši da ekipa serije Igra sudbine druženje nastavlja i posle snimanja.

– Letujemo i zimujemo zajedno, stalno smo na okupu. Mi smo jedna velika porodica – istakla je Milša, što su potvrdili i njene kolege Luka Raco i Sandra Bugarski. Serija ide na pauzu dva meseca.

– U novoj sezoni biće mnogo novih likova i šokova koje će vas ostaviti bez daha – istakla je glavna glumica, dok je producent serije Nikola Burovac dodao da snimanje novih epizoda kreće od 23. avgusta, kao i to da je premijera četvrte sezone zakazana za 12. septembar.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement