Connect with us

Sadržaj epizoda

Mala supruga 1. epizoda: Evo KAKO će Branko PREVARITI Đurđicu! Već na početku sledi VELIKI ŠOK!

Evo o čemu je reč!

Published

on

Mala supruga 1. epizoda donosi nam početak priče o mukama sirote i naivne Đurđice. Predstojeća telenovela inspirisana je motivima istoimenog romana spisateljice Mir Jam u režiji Rastka Tadića i Strahinje Savića. Premijera serije je 4. jula na televiziji Prva od 20.00.

Serija je smeštena u sadašnje vreme kao snažna melodrama sa elementima trilera i noara, što je izdvaja od svih postojećih telenovela u ponudi.

Đurđica (Srna Đenadić) je otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac.

Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Sime (Saša Joksimović) – ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša.

Branko po svaku cenu želi da pomogne bratu da vrati dug, ali u tome ne uspeva, sve dok mu Đurđica ne ponudi novac. Branko na to pristaje, vraća bratov dug, ali se u tom trenitku pojavljuje nepoznati, ali opasni Miodrag Hadži Orlović (Zoran Ćosić) – čovek koji uslovljava Branka da se zbog pozajmljenog novca oženi zaljubljenom Đurđicom. Branko na to nevoljeno pristaje. Odluku da oženi Đurđicu saopštava Nadi (Tamara Radovanović), fatalnoj devojci sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi…

Tako započinje uzbudljiva serija o dve žene i muškarcu zarobljenom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja. Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dve porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđicine majke Mare.

Kako će se Đurđica izboriti sa svim izazovima braka? Da li će i kako Nada uspeti da povrati Branka? Kako će Branko preživeti sve to? Šta će se desiti sa malom suprugom?

Jedna od zanimljivosti jeste i ta da ćemo u ovoj seriji gledati i zvezdu hit sapunice Igra sudbine, glumicu Milicu Milšu. Hoće li njen lik biti sličan roli Ade Kanački, ili nam je miljenica domaće TV publike spremila nešto potpuno neočekivano, saznaćemo već od 4. jula na TV Prva!

Mala supruga 1. epizoda – uloge: Srna Đenadić, Anika Milićević, Nikola Malbaša, Saša Joksimović, Zoran Ćosić, Tamara Radovanović…

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement