Connect with us

TV

OTKRIVAMO: Pavle Jerinić NAPUSTIO “Igru sudbine” zbog glavne uloge u američkoj seriji! Matija ide u Holivud

Još je neizvesno da li ćemo ga gledati u četvrtoj sezoni

Published

on

Pavle-Jerinic-Igra-sudbine

Rastanak Matije i Sofije bila je jedna od najdirljivijih scena u domaćoj sapunici “Igra sudbine”. Nakon što je saznao da boluje od opake bolesti i da mu jedino operacija u Londonu može pomoći, iako su šanse za njegovo izlečenje jako male, Matija je bio prisiljen da napusti Sofiju.

Verni obožavaoci teško su podneli njihov rastanak, pa su tako glavni negativci preko noći postali omiljeni par u seriji. Mada je Matijina sudbina neizvesna, gledaoci i dalje gaje nadu da će on i Sofija imati srećan kraj. A hoće li se to dogoditi – još nije poznato, jer još nije poznato hoće li se glumac Pavle Jerinić uopšte vratiti u seriju “Igra sudbine”.

Pavle-Jerinic-Matija-i-Sofija-Igra-sudbine

Naime, on je na polovini snimanja treće sezone morao da prekine snimanje, jer je dobio angažman u drugom projektu. Reč je o američkoj naučno-fantastičnoj seriji “The Ark” (Barka), koja se snima u Beogradu.

–  Igram jednu od glavnih uloga. Zbog ugovora ne mogu da pričam mnogo o tome, ali mogu da kažem da je reč o seriji koja će se emitovati na američkom televizijskom kanalu. Takođe će dijaspora imati priliku da to gleda, što mi je posebno drago – rekao je Pavle Jerinić.

Radnja serije The Ark (čiji naslov aludira na biblijsku Nojevu barku) smeštena je 100 godina u budućnost kada su počele misije kolonizacije drugih planeta kako bi se obezbedio opstanak ljudske vrste.

Prva od ovih misija, na svemirskom brodu Ark One, suočiće se sa katastrofalnim događajem koji će izazvati ogromno razaranje i brojne ljudske žrtve. Budući da im je ostalo godinu dana pre nego što stignu do “svoje” planete, posada mora da učini gotovo nemoguće da bi ostala na kursu i preživela, uprkos nedostatku životnih zaliha, ali i gubitku vođa ekspedicije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  Printscreen

Advertisement