Connect with us

Top Story

OVO je PRAVI RAZLOG zašto je Katarina Radivojević NAPUSTILA “Ubice” i “Urgentni centar”

Ostala bez uloga u hit serijama

Published

on

Katarina-Radivojevic-Ubice-mog-oca

Katarina Radivojević važi za jednu od najpopularnijih domaćih glumica, ali i najzahtevnijih za saradnju. Mada je u filmografiju upisala najgledaniji srpski film u 21. veku, “Zonu Zamfirovu”, čini se da Katarini već duže vreme ne cvetaju ruže na poslovnom planu.

Pre pet godina vratila se na mali ekran glavnom ulogom u seriji “Ubice mog oca”, u kojoj je tumačila javnu tužiteljku Mariju Radenković. Serija je postigla veliki uspeh, a u drugoj sezoni preselila se RTS-a prešla na TV Nova, gde su producenti dobili bolje uslove za rad. O lošim uslovima za rad govorila je i Katarina Radivojević.

Ubice-mog-oca-Katarina-Radivojevic-Vuk-Kostic

Ubice mog oca: Katarina Radivojević i Vuk Kostić

– Radili smo projekat u kome nismo imali dovoljno produkcijskih sredstava da serija izgleda tako kako izgleda i gde smo mi poneki glumci, ja bar, pristali na neke kompromise ne bi li serija uspela. E, onda je divno kada taj projekat uspe i kada znate da ste vi iz dna duše, svim bićem učestvovali u tome – izjavila je tada Katarina Radivojević, koja je ostala u seriji i tokom druge sezone.

Međutim, poboljšanje uslova rada nije zdržalo Katarinu u “Ubicama”. Njen odlazak iz serije niko nije komentarisao, a gledaoci su za njen lik bili uskraćeni od treće sezone.

A onda je kao grom iz vedra neba u medijima odjeknula vest da je Katarina Radivojević izbačena iz još jedne serije. Reč je o medicinskoj drami “Urgentni centar”. I dok je glumica tvrdila kako je želela da snima drugu sezonu, ali da nije uspela da se dogovori sa produkcijom u vezi sa honorarom, producent Goran Stamenković otkrio da je Katarina otpuštena nakon što je fizički nasrnula na ženu iz organizacije.

Katarina-Radivojevic-Urgentni-centar

Katarina Radivojević u seriji „Urgentni centar“

– To što je Katarina rekla nema dodirnih tačaka sa realnošću. Sa njom su svi finansijski uslovi bili dogovoreni, međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcije i režija su procenile da je najvažnije da imamo dobro atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovo pošto je jednom čak ošamarila organizatorku – rekao je Stamenković za “Kurir”, čija je produkcija tužila glumicu.

Nedugo nakon sukoba Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića, koji je javno prozvao Katarinu Radivojević da je likovala što ga je Bjela izudarao, glumica je prokomentarisala odlazak iz serije “Ubice mog oca”.

‒ Zna on dobro zašto me više nije bilo u “Ubicama”, pa i cela ekipa sa kojom sam sarađivala, kao što dobro zna zašto se desio incident u Nišu. Ali, sigurno nije bio zbog mene i mog “huškanja”. Antonijevićevu porodicu poznajem i poštujem. Njegova pokojna sestra Ketrin bila je dugogodišnja prijateljica i meni i mojoj rođenoj sestri. I on mi je nekada bio prijatelj, bar sam tako tada mislila. Zbog svega toga nikada ne bih izgovorila one neistine koje mi je pripisao. To i nije moj rečnik. Na kraju krajeva, na snimku se jasno vide moji pokušaji da ih razdvojim – poručila je Katarina Radivojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  Promo

Advertisement