Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi novi ŠOK! Aleksa POBEGAO od MILE! I to na DRUGI KONTINENT! Evo i ZAŠTO!

Navjovljeniji TV par – na pauzi! Hoće li se Aleksa vratiti Mili?

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine rekla je svoje trenutno ZBOGOM stotinama hiljada vernih fanova i milionskom auditorijumu. Najgledanija i najdugovečnija sapunica posle skoro šest stotina epizoda i tri sezone otišla je na zaslužen odmor.

Šokova je u poslednjoj epizodi bilo mnogo. Nada koja je napustila zemlju i povratak Une Hristić u seriju samo su dva glavna događaja koja su obeležila veliko finale, ali ne sumnjamo – biće ih još.

I dok se nastavak snimanja planira za kraj avgusta, a premijera prvih epizoda novog ciklusa za sredinu septembra, mi se pitamo šta se događa sa popularnim junacima ove serije dok ih – ne gledamo. Jedno je sigurno. Glumci koji ih tumače u seriji odmor koriste kakao bi se odmorili od rola sa kojima žive već skoro tri godine.

Većina njih uzela je „pauzu“, i otišla na egzotične destinacije širom sveta kako bi makar na trenutak bili daleko od svojih uloga.

Tako smo, posle bar godinu dana doživeli da Aleksa i Mila, odnosno najvoljeniji domaći TV par koji čine Luka Raco i Olja Lević – n isu zajedno! I to ne samo u istom gradu, ili zemlji, već nisu zajedno čak ni na istom kontinentu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Dok Olja vrele letnje dane provodi mahom u Beogradu, ali i obilazeći lepote u Srbiji, te smo je nedavno mogli videti i na vrhu planine Rtanj, izabranik njenog srca, bar pred kamerama, odlučio je da skokne – do Afrike.

Naime, Luka Raco je trenutno na Sejšelima, gde koristi svaki trenutak za ono što mu je tokom prethodnih meseci sigurno najviše nedostajalo – za odmor i uživanje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Uvek atraktivni Luka Raco u punom sjaju – na plaži!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement