Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KOJA glumica će zameniti DRAGANU MIĆALOVIĆ u seriji IGRA SUDBINE! Una postaje NEGATIVAC?

Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Igra sudbine Una

Igra sudbine nas je poslednjom epizodom treće sezone umalo bacila u nesvest gostom iznenađenja. Na vratima vile Kanački pojavila se ona koju niko nije očekivao!

Una Hristić – glavom, a da li i bradom, otkrićemo već od septembra. Povratak Lukine bivše supruge i majke njegovog sina sve je ostavio u šoku. Međutim, jedno pitanje je na usnama svih fanova serije. Ko će glumiti Unu u nastavku?

Dragana Mićalović, sasvim sigurno, to neće biti. Ona se sa pozornice „Igre sudbine“ povukla zaključno sa prethodnom sezonom, a uskoro ćemo je gledati na TV Prva u seriji „Od jutra do sutra„. Upravo zbog toga sasvim je jasno da se lepa glumica neće vratiti roli zbog koje su mnoge devojčice poželele da budu kao ona. Ali ko hoće?

Ljubitelji serije po pravilu su veoma maštoviti tako da već nagađaju da bi iznenađenje moglo biti veće nego što iko može i da nasluti.

Tako neki smatraju da u dnevnu sobu usred proslave Lukine i Zvrkove prosidbe neće ušetati bolesna Una, već top model. Naime, neki od gledalaca uvereni su da će Žarko Jokanović u nastavku serije Uni podariti odličan izgled, koji će biti rezultat njenog i Nikšinog dogovora da Kanačke zaviju u crno.

Naime, oni slute da je Nikša platio Unin oporavak, da bi se ona u seriju vratila u punom sjajju i pomračila sve snove o budućnosti Ade Kanački i njenih sinova.

Ipak, neki smatraju da će iznenađenje biti još veće, te da će se Una zaista u seriju vratiti neprepoznatljiva, i da će se na njoj videti tragovi bolesti. Još kreativniji su oni koji veruju da će upravo ti „ožiljci“ biti povod da Una u nastavku postane negativac jer će svoju dojučerašnju porodicu kriviti za sve što joj se dogodilo.

Još sa sigurnošću ne možemo reći ko će glumiti Unu u nastavku, ali jasno je da će ona u novim epizodama biti – neprepoznatljiva!

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement