Connect with us

Sadržaj epizoda

MALA SUPRUGA 16. i 17. epizoda: Đurđa ne može da oprosti Branku JEDNO! Evo i šta!

Hoće li Branko zavoleti ženu koju ne voli?

Published

on

Mala supruga 3

Mala supruga 16. i 17. epizoda koje su na programu TV Prva od 20.00  u ponedeljak 18. jula donosi novi osvrt na dešavanja u životu mlade i nesrećno zaljubljene Đurđice.

Branko je u sred noći izašao da se nađe sa Milanom, a Đurđi je rekao da ima hitan slučaj, zbog čega je ona bila sumnjičava. Pitao je Milana da li čovek može da zavoli ženu koju ne voli, a Miodrag je čitav njihov razgovor čuo iz prikrajka. Milan mu je rekao da je to u teoriji moguće, ali da je praksa ’pakao’, na šta je Branko rekao da se onda on nalazi u paklu. Rekao je da je to i zbog Nade, koju ne uspeva da izbije iz glave.

Ljubica je probala da uteši Đurđu, rekavši da nije dobro što je ljubomorna na Brankove pacijentkinje. Takođe je rekla da verovatno ni on ni ona nisu sigurni u sebe i svoj brak, ali joj je Đurđa rekla da ne može da se opusti zbog toga što je pre nekoliko dana videla pacijentkinju u donjem vešu kod Branka u ordinaciji.

Miodrag je pokušao da ubedi Branka da on zapravo voli Đurđicu, ali da to još uvek ne zna. Rekao mu je da on samo želi da, dok on to ne shvati i sam, Đurđica bude srećna. Branko je rekao da misli da je to najluđa stvar koju je ikada čuo.

Branko je zatim otišao kući i počeo je da se ljubi sa Đurđom, želeći da navede sebe da je zavoli.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Printskrin

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement